![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57903
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uykusuz gecemde yine sabah oluyor
İçimde çivili sancılar başlıyor Barbar *******den kopup gelen güneş Kalçalarının arasından parlarken Keşke leşleri yüzerken iç sularımda Nehir olan beklentilerim ters akmaktan yorulmuş Karanlık suratlı insanlara hep inanmışım Ahtapot kollarıyla sararken dost sandıklarım Üşüyorum alsam da güneşi tam koynuma Günler kabuk gibi dökülürken üstümden Gözlerim iki sönmeye tutsak kandil Yaşamdan aslında usulca pür telaş tüyüyorum Her geçen günüm öncekinin renksiz fotokopisi Ömrümün kotası dolmuş inkıtaları beklerken Finişe ramak mı kaldı Mukayyet olamıyorum kendime Şalteri kim indirdi kararan dünyamda Sefilleri oynarken devamlı seanslarda boş koltuklara Kese isterken tüm pis düşüncelerim İçimdeki çocuğun ağlamasıyla O kadar oyun havalı türkülerimiz varken Bitmeyen nahoş senfoniler konçertolar başlıyor Dışarıda Patlamış mısır gibi insanlar koşuşmakta hurda yığını cüruflarıyla En iyisi yeniden uyumak Gözlerime layık rüya bulmasam da.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|