![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Admin olmak istiyormuş sende istiyosan gel hehe
![]() < misket > slm admin olmak için geldim kime başvuracam? < Mustafa > nereye vuracan başını anlamadım < misket > hayır öyle deel < Mustafa > nasıl peki < misket > ya admin alınıyormu onu söyle yada kiminle görüşcem < Mustafa > bilmem bi sor < misket > kime soruyum kim görevli < Mustafa > bilmiyomki ben senelerdir burdayım bende bulamadım < misket > neyi bulamadın < Mustafa > görevliyi < misket > admin yokmu burda < Mustafa > eskiden varmış ama şimdi teknoloji ilerledi artık admin diye birşey yok < misket > ne var peki < Mustafa > ben varım sen varsın < misket > gerisi botmu < Mustafa > yoo normal < misket > ozaman kim koruyo burayı < Mustafa > Kimden koruycak < misket > saldiricilardan < Mustafa > Bilmiyom onlar epeydir uğramıyo buraya < misket > abi git işine ya ![]() < Mustafa > işsizlik var ülkemizde bulsam gidecem < misket > sen nerelisin < Mustafa > buralıyım < misket > Allah'tan ben buralı deilem yoksa kafayı yerdim < Mustafa > hala admin olmak istiyonmu ![]()
Buraya Kadarmış .. ![]() Son düzenleyen: GooD aNd EvıL; 01-02-2009, 07:13 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
Linkosér (10-16-2007), RomantiQ (10-16-2007), serseri_waynakh (10-23-2007), wint7y (10-21-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|