![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Chicago Bulls’un İngiliz oyuncusu Luol Deng’in takım yönetiminden sözleşmesini uzatılmasını istediği ifade edildi.
Chicago Bulls’un İngiliz oyuncusu Luol Deng’in takım yönetiminden sözleşmesini uzatılmasını istediği ifade edildi. Bulls’lu oyuncu sözleşme uzatma tarihinin biteceği son gün olan 31 Ekim’e kadar bunun gerçekleşmesini beklediği gelen haberler arasında. Aynı zamanda Chicago Bulls’un Luol Deng’in yanında takımın yıldızlarından Ben Gordon ile aynı konu üzerinde görüştüğü ifade ediliyor. Ben Gordon ve Thabo Sefolosha’nın yokluğunda hazırlık maçlarında antrenör scot Skiles tarafından guard pozisyonunda denenen ve Luol Deng gösterdiği performans ile de dikkatleri üzerine çekmişti. Skiles’ın, Luo Deng’in guard pozisyonunda hiç de somurtmadığını ve oldukça başarılı olduğunu belirtirken “Ben Gordon ve Thabo Sefolosha’nın yokluğunda Luol oldukça başarılı bir maç çıkardı. Daha da iyisi guard pozisyonunda hiç sırıtmadı” diye konuştu |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|