![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Konum: KoCaELi
Yaş: 40
Mesajlar: 34,356
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8779
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MALZEMESİ
500 gr. dana kuşbaşı 1 yemek kaşığı margarin 4 adet kuru soğan 1 bardak mantar 2 bardak brokoli 2 tatlı kaşığı soya sosu Karabiber TARİF Etleri yağla birlikte tencereye koyun. Soğanları iri iri, gelişi güzel doğrayıp, suyunu çektirene kadar kavurun. Mantar ve brokolileri ayrı tencerelerde, çok az suda ikişer dakika haşlayın. Sularını süzün. Sebzeleri etlerin içine atın. Karıştırarak kavurun. Üzerine soya sosunu ekleyin. Karabiberi ilave edin. 1 bardak su koyup, kısık ateşte pişirin. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|