![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 8608
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Oturumunuz süresince bir hatamiz olduysa affola. simdi bilgisayarinizi
kapatabilirsiniz. bill gates iyi günler diler. nereye isterseniz oraya! * Kah güldük kah eglendik, yeri geldi üzüldük, agladik, kizdik... ancak her güzel sey gibi bu oturumun da sonuna geldik... yeni bir oturumda görüsmek üzere, microsoftla kalin... * Gidiyorsun ama ya dönemezsen? hadi hakkini helal et, bill gates'in dualari senin üzerine olsun... * Windows kapatiliyor bu katliama sessiz kalmayin! her gün dünyada on binlerce windows kapatiliyor.. bunlarin yarisindan çogu orjinal bile degil... birakin windowslar açik kalsin... * Bu aksam da bize ayrilan surenin sonuna geldik...haftaya gene ayni saatte bulusmak umidiyle esen kalin!... * "Kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir.." seklinde olur eger icli bir bilgisayariniz varsa.. * Bu kadar.. dagilabilirsiniz... * Beni böyle istedigin gibi kullanip sonra kapatamazsin asil ben seni kapatiyorum * Hadi bugünü de kazasiz belasiz atlattin * Bilgisayari gerçekten kapatmak istediginize emin misiniz? belki güç tasarrufu moduna alsaniz daha iyi olur. yarim saat sonra yine açmak isterseniz hiç olmazsa beni ugrastirmamis olursunuz... - kapan * Simdi kapaniyorum ama kullanirken ettigin küfürleri anlamadim sanma..bi dahaki oturumda sorarim ben sana.. topsun olum sen * Yedeklemissindir insallah..hayir bi dahaki açilista ben ayni ben olmayabilirim de o bakimdan..ehi ehi" * Windows kapaniyor, kapanir, sen dikkat edde ruhunun windowlari açik kalmasin, gönülcegizin ayazda kalip circir olmasin" romantik windows sürüm 1 kadeh 2 * Niye kapatiyosun?? daha karpuz keseceedik! * Her kapanan pencerenin ardindan bir yenisi acilir... yav yoksa pencere degil de kapi miydi? aman be her neyse ben gidiyorum. * Müsadenle kaçiyorum, sahip. * Tekrar bekleriz efendim.. mekanda kafamiza gore tadilat yapma hakkimiz saklidir. bir sonraki ziyaretinizde bugunku islemlerinizi biraktiginiz gibi bulma garantisi vermiyoruz, haberiniz olsun. * Bosver sanal ortami,yesile ver kendini * Bunu saymayiz yine bekleriz. * 26 saat online kalmayi basararak bugüne kadarki en büyük eforunu sarf ettin..afferim böyle bilgisayarla ugrasmaya devam edersen evde kalacaksin.. giyin, makyaj yap ve disari çik!!!!! |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşk mesajları!![2] | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 49 | 02-06-2008 09:14 PM |
Aşk mesajları.. | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 36 | 02-05-2008 10:49 PM |
Borsadan Moralsiz Kapanış! 10.08.07 | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-10-2007 05:28 PM |
Doha'da görkemli kapanış | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-17-2006 12:35 PM |
Windows Hata Mesajları (Yeni Süper) | perfect0061 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-01-2006 03:26 PM |