![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy’den boşanan Cecilia konuştu: "İki yıl önce başkasına aşık oldum. Sonra yeniden denemek için geri döndüm ama, birlikteliğimiz mümkün değildi. Ben başkan karısı olacak kadın değilim. Gölgede, sessiz ve sakin yaşamayı seviyorum. O (Sarkozy) ise kamu hayatını seviyor. Eline Stradivarius verilmiş kemancı gibi..."
Bu kareler birer anı oluyor/Foto-galeri BİRÇOK kadının hanımefendisi olmak için can atacağı Elysee Sarayı’ndaki hayatı elinin tersiyle itip, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’den boşanan Cecilia Sarkozy (49), başka bir erkeğe aşık olduğunu itiraf etti. Cecilia, isim vermedi, ancak L’Est Republicain adlı yerel gazeteye açıklamasında "2005’te başka birine aşık oldum" sözleri, bu erkeğin Richard Attias olduğunu gösteriyor. Cecilia, Attias ile New York’ta beraber olduğu dönemde objektiflere yakalanmış ve Paris-Match’a kapak olmuştu. Daha sonra Sarkozy, New York’a giderek eşi ile oğlunu geri getirmişti. Le Monde, Le Figaro, Liberation gibi ulusal gazetelerin peşinde olduğu Cecilia itiraf konuşmaları için Lorraine bölgesinde yayınlanan 220 bin tirajlı L’Est Republicain gazetesini seçti. Evlilik öncesindeki Cecilia Maria Sara Isabel Ciganer adıyla gazeteye konuşan Cecilia, 2005’te bir başkasına aşık olup evi terk ettiğini ilk kez itiraf etti. ELYSEE BANA GÖRE DEĞİL İşte Cecilia’nın ağzından o itiraflar "Birlikte olmak için her şeyi denedik ama olmadı. Ben 2005 yılında biriyle tanışıp aşık olduktan sonra evi terk ettim. Eşimle yeniden beraber yaşamak için eve döneli bir yıl oldu, ama başaramadık. Benim başıma gelenler milyonlarca kişinin başına geliyor. Bir gün aileniz içinde size yer olmadığını, evliliğinizin yaşamınızda önemli bir yer tutmadığını görürsünüz. Hiçbir şey yürümüyor. Yeniden birlikte olmayı, baştan başlamayı, ailemizi her şeyin önüne koymayı denedik. Eski eşlerden çocuklarımızla kurduğumuz birleşik aile modelinin öne çıkmasını istedik ama, mümkün olmadığını gördük. Denedik ama, olmadı. Artık birlikteliğimizin imkanı kalmamıştı. PİŞMAN DEĞİLİM Ben gölgede kalmayı, sakin ve sessiz yaşamayı seven biriyim. Devamlı halkın önünde olmayı istemiyorum. Her zaman halkın önünde olan bir kocam vardı, bunu biliyordum ve 20 yıl boyunca ona eşlik ettim, bu mücadele hedefine vardı. Ben onun bu tarafını muhteşem bulurum. O kamu hayatını sever, eline Stradivarius verilmiş kemancı gibilir. Ama benim yerim Elysee Sarayı değil. Ulusal etkinliklerde, G-8 zirvelerinde kendimi göstermek, herkesin önüne çıkmak, onun yanında olmak istemedim. Onun Cumhurbaşkanı olmasıyla gurur duydum ama, ötesine karışmak istemedim. Boşanma kararından hiç pişman değilim, bundan sonra yaşamımı ailem, çocuklarım üzerine yoğunlaştıracağım." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|