![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Teşekkür Etme: 30 Thanked 111 Times in 77 Posts
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Gözlerin var ya, benim olacaksın delikanlıca
Gidişine kızlar, duruşuna yollar hasta Rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım.. Önünü görmeden sollama, eve acı haber yollama... Sollama beni, sollarım seni! Hadi, hayırlı yolculuklar abi... Kuzu kurdun, yol Ford'un... Gözerin güzel ama bakmasını bilmiyorsun Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza! Dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat?! Çilemse çekerim, kaderimse gülerim Alırsın Ford, olursun Lord Istedim vermediler; sen soförsün dediler! Rampanın atmacası Gas, fren, şanzıman halin duman Aşk çekenin yol gidenin! Yaklasma toz olursun, geçme pişman olursun Uzaktan seveceğim, senin haberin olmayacak Sollama beni, mahcup ederim seni! Tek rakibimiz, Turk Hava Yolları Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı. Bir sabah uykusuna doyamadım bir de sana Bana öyle melun melun bakma güselim biliyorum birasdan sen de ineceksin!... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Minibüs bile arandı | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-28-2008 10:03 PM |
PKK minibüs taradı: 12 ölü/30 eylül | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-30-2007 12:43 PM |
Minibüs eve çarptı / 17 şubat | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2007 09:42 PM |
minibüs raconu.....! | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 2 | 02-06-2006 11:46 AM |
minibüs diyalogları.....! | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 3 | 02-01-2006 04:34 AM |