![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8771
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() "Dostu da severim düsmani da. Çünki dost gücümü, düsman ise ödevimi
gösterir." ----------»¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦«---------- phichliq parayla olsa gene yapardıq Gözlerin prıltısnı yıldızlarda aradım Onlarda caresiz. Kalbime baktıgımda anlamını bulamadıgım sözlerin Cevappsız kaldıgımda aradıgım gözlerin Issız sis dolu yas dolu merhametten uzak yanımda olan hisslerin Bosluga düştügümde hayellerimde ellerin Salıncaklarda sallanırım nerdeyım zincirler emanetin İhanetim kaderim sessizlige gomulurum nerlerdesın Allah''ım kendim için birşey istemiorum. Sadece anneme elma yanaklı sütun bacaklı bal dudaklı bir gelin eyle. Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir. Su DunYaDa TeK GeRCeGiM SenSiN SaNiYoRDUM ,, aMa BiR YaLaNiNDa YaLaN oLDuGuNu NeRDeN BiLeBiLirDiM Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim. Bu arada ben zaten öleceğim Bırakta uğrunda öleyim !! Size iyilik yapmak için yaklaşan birini görürseniz, KAÇINNN !... Benim için hayatta 8 önemli sey vardır: Pamuk prenses ve yedi cüceler İntikam yolunda trafik yoktur YaK BiR SiGaRa VeR GeRiYe DöNmEz BeNiMLe öLMeYeN DüŞüNCeLeR BöLMeZ YaK BiR SiGaRa VeR YiNe DöN GeL Kökünü ve dalını beğenmeyen meyve, olmadan çürür. •.....nokta değil ,virgül koydum öyküme..... öℓüмє кυуυ кαz∂ıм...∂üşєям!ѕ!η вєη!мℓє BuNDaN SoNRa Sensiz gecen dakikalarimi yasanmamis ilan ediyorum.. !!...Beni Umutlarımın Bittiği Yere ASIN...!! || уαραмαz,уαşαуαмαz вυ кαℓвιм ѕєηѕιz нєяşєуιм ∂υя gιтмє..! || KİM SEVDİ SENİ BNİM KDR istememem selamını artık yanlızım ιηѕαηℓαя gєçιуσя нαуαтıм∂αη...¢αηıм ∂є∂ιgιм...вєş ραяα єтмєѕ ιηѕαηℓαя....!!! UNUTMA UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA UNUTMAZLAR (UNUTTUM DESE BİLE) gι∂є¢єgιη уєяℓєяєєє αℓ вєηι∂є göтüя ѕєηѕιz нαуαт вєηιм ιçιη вιя öмüя.. geleceğini beklediğim düşümün sadece düş olduğunu anladığımda DÜŞTÜM bi insanı herkes kırabilir...sadece en sevdiğiği acıtabilir...çok acıttığında anladım... biliyorum çok mutlu olacaksın çünkü sadece senin mutlu olman için dua ediyorum ________gözlerimde saklısın_______ *******eğer bir gün gideceksen şimdide gelme ******** _______şimdi nie döndün ki geri______ulan gitmiştin ya geriiiiiiiiiiiiiiii ! kaldır at tükür üzerine bni lanetle ama yüreğimi ne yapacaksın sende bu gözler oldukça çaresiz benim olacaksın ya beynime ya alnımın ortasına en can alacak yerime nişan al bni öldür ve açık gözlerime dal... ben üşürdüm rüzgarlarda bn üşürdüm yokluğunda.. gözlerimden acınla birlikte yaş akıyor!! ● KaBuL EtTim HaTa BenDe , GeLme ÜsTüme ÖLdüm ZaTen KaÇ GüN ÖnCe AyNı AnDa SuSunCa, AyNı AnDa KonuşTuk DuyMazDan GeLdiySek BiLe... ● KaBuL EtTim HaTa BenDe, BeN GörDüm ÖnCe ÖLdün ZaTen KaÇ GüN ÖnCe... ● TaMaM YeTer HerSey isTeDiğin GiBi oLsun TaMaM BeN ZaTen ÖLdüm , KaLan SağLar SeNin olsun... ● Ne Aşk Var, Ne MutLu SonLar Buz GiBi YaLnızLık Var GüCün YetMez ıSınMaya HapSoLunca yaLnızLığa... ● Beş PaRa eDeR mi VarLığın ? Ki YokLuğun BeNi AcıtSın ALem EğiLsin ÖnünDe, Ben EğiLmem... ● Sen ÖğRettin BaNa AğLaMayı Başıma YasTık BaSıp HıçkırMayı ALem AffetSe SeNi BeN AffeTmem... ● YapMa, DokunMa Kim DokunDuySa SaNa...OnA Git NerDe UnuttuySan BeNi...OrDa KaL EzDirMem KenDimi SaNa... ● Ve UğraşMak AnLamSız YüzünDeki YaBancı Her GeÇen Saniye BaNa DaHa YaBancı . Ve BöyLe oLmaSın BiLdiğim GiBi KaL SeN Her GeÇen SaNiye Daha da ZorLaşMasın Ve GüLümSe SimDi... ● HakLıyDın Hep Sen, AcıLar BeDava, MecBurDuk Hep UzakTan BakMaya ● OyuNun En GüZeL YeRinDe ZiL ÇaLınCa ÜzüLürDük Ya...ÖyLeYiM... [•Her Ask kendi Masalini anlatir...•] ..::вeηім κітαвιмdα yαzмαz сeκiртe gітмeκ::.. öмüя вiтeя aмa saиa olaи seυdaм вiтмez • »« •вαиα • ѕєи • lαzімѕіи• »« • Doğarken niçin ağladığımı yaşadıkça anlıyorum »κalbiмde καηaγαη γaяαмsιη« Seni Sensiz Yasamak En Kötü Kader olsa Gerek...! Deiиeи Nameи Tяägt meiи Heяz... нasяєт кaρiмda пöbєт тuтuyoя...ѕєυgiℓiм uzaк вiя ѕєнiяdє, Gözℓєяiм oпu aяiyoя »|« öℓüмüиє ѕєνιуσяυм »|« »||•٠.|x вєиι ѕєνмєк уüяєк ιѕтєя x|.٠•||« нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя ●٠ѕєиι кєиdιмє ѕαкℓαdιм٠● ѕєиι cσк ѕєνιуσяυм кαятαиєм єgєя вιяgüη αѕкιη öℓüяѕє σηυη ∂σgυ∂υ уєяє, кαℓвιηє göм Önümde diz cökmen...Beni YüceLtmez Sadece öldürür α¢ιℓaяi уuтuуoяuм...уüяєgιм∂є нiѕѕєтмємєк i¢in Bir Yürek Kaldi bende....Yalniz Seni düsünen кöşєאเ ๔öภรє๓ ölü๓ ๔üz ﻮเtรє๓ ђคאคt ﻮölﻮєlєг เçเภ๔єאเ๓ уαşαмαк ιçιη уαℓναямα∂ıк öℓмєк ιçιη уαℓναямαуız ∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz. öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !! . вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş вαтıуσя ∂ємєктιя. αѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кıямα, вєℓкι∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяı тєк şєу σ'∂υя. нαуαттα є∂ιη∂ιğιм тє¢яüвєℓєя, ує∂ιğιм кαzıкℓαяıη тσρℓαмı∂ıя. αуηı ∂ιℓι кσηυşαηℓαя ∂єğιℓ, αуηı ∂υуgυуυ ραуℓαşαηℓαя αηℓαşαвιℓιя. ∂σѕтυη ∂σѕтυм∂υя, ∂üşмαηıη ∂üşмαηıм. ѕσηυηυ ∂üşüηєηℓєя кαняαмαη σℓαмαz. нєяşєуιη, zαмαηı ναя; уαşαмαηıη, ѕєνмєηιη, нαттα öℓмєηιη вιℓє.. вιz вєℓιмιzє ѕιℓαнı ѕιℓαнℓα νυяυℓмαк ιçιη кσу∂υк. ѕєη∂єη вιя тαηє ∂αнα уσкѕα, єуναℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη. ѕєη, ѕєη σℓ! αѕℓα вιz σℓмα. вιz öℓмєуι çσктαη gözє αℓ∂ıк ∂α, уαηıмız∂α кιмℓєя göтüяü¢єz σηυ ∂üşüηüуσяυz. ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя. нєя güη σℓαη уєηιℓιк, вєηιм gєℓєηєкℓєяιмє вιя ιнαηєт νє нαкαяєттιя. ѕєη çιƒтℓιктє αт тıмαя є∂єякєη, вιz ιηѕαη тıмαя є∂ιуσя∂υк. ηαмıмızıη вüуüкℓüğü, ∂σѕтℓαяıмızıη вüуüкℓüğüη∂єη∂ιя. уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσя..уιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσя..вєηι вєкℓιуσя кє∂єяℓєя..уιηє gє¢єм нüzüη кσкυуσя... "єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz" вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя уαℓναяιяιм ∂öη{∂ι¢єğιмι мι ѕαη∂ιη} ;ѕєηѕιz уαραмαм{gιвι мι gєℓισ ѕαηα} ;ѕєηѕιz öℓüям{∂ѕєм уαℓαη σℓυя} ;çüηкü ѕєηι ѕєνмιуσяυм!!! вιя тαтℓı αşк güℓüşü özℓє∂ι gözℓєяιм, νє ѕєη нαηgι αℓєм∂є нαηgι ∂üşℓєя∂є ιѕєη gєℓ, çüηкü güℓüşüηü çσк özℓє∂ιм вιя zαмαηℓαя ƒıятıηαℓαя єѕтιяιя∂ιм єѕкιѕι gιвι ∂єğιℓιм şιм∂ι ∂єğιşтιм... ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...ஐ๑ :::вαηα нєя zαмαη ∂єℓι мαηуαк ∂єяℓєя, єνєт вαzєη öℓє gєℓιρ gι∂єяℓєя!!::: "уüяü нαℓα ηє ∂ιує σуυη∂α σуηαşтαѕıη ƒαтιн'ιη ιѕтαηвυℓ'υ ƒєтнєттιğι уαşтαѕıη!" нιçвιя уüz güzєℓ ∂єğιℓ ѕєηιη уüzüη∂єη... ....çσк ѕєν∂ιğιм вιя уαℓαη∂ıη.... :::вιяιηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαη,öη¢є ∂üşмαηı σℓ::: !!!...υğяαşмα вαвα уσяgυη...!!! *кιмιм вєη ηєя∂єη gєℓ∂ιм?? α∂ıм ηє?? ηє ιş уαραяıм?? gєяçєк кιмℓιğιмι ηє∂єη кιмѕє вιℓмιуσя?? ηєу∂єη кσякυуσяυм?? уα σℓ∂υğυη gιвι göяüη уα ∂α gözüмє göяüηмє ●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●• вσуυη єğмєм αѕℓα ѕαηα уαкѕαη вιℓє вє∂єηιмι вєη ∂σğαяıм кüℓℓєяιм∂єη gü¢üη ναяѕαα ∂υя∂υя вєηι... уα вєη σкυℓυ σzℓє∂ιм кαя∂єѕιмммм ∂єℓιмιуιм вєη ηє∂єη σкυℓυмυ σzℓєуιм вєη αякα∂αѕℓαяιмι σzℓє∂ιмммм ιηтєяηєтι нιzℓαη∂ιяι¢αм ∂ιує кαѕтιяαη тєℓєкσмα тєşєккüяℓєя ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує нαℓιмιz ιтℓєя∂єη вєтєя кєуƒιмιz вєуℓєя∂є уσк... :::υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя::: ѕσηυη∂ααα σ∂αм∂αη нαуαтıм∂αη єωιм∂єη ¢ıкıρ gιттιιιιιιιιιιι(υzυη ѕüяєℓι вι мιѕαƒιя∂єη вυgüη кυятυℓ∂υм∂α) ѕαçℓαяıııм ιρєк gιвιιι кσкυм вєвєк g..нєу ηє вαкıуσѕυη ●●•вαğıмѕız ∂üşüη¢єℓєяιм∂є вαğıмℓı кαℓ∂ıм ѕαηα ●●• çııÖÖçşSENSİZ AĞLADIĞIMDA HAYAL ETTİĞİM GİBİ OMUZUNA DÜŞMEYECEK ISLAKLIĞIM; ELLERİMDE OLACAK.! ŞARKIDAKİ MELODİ. DOĞADAKİ BAHAR. KALBİMDEKİ YARA. HEPSİ SENİN İÇİN. ÇOĞU KEZ DUYGULAR ANLAŞILMAZ. İFADELER TUTUK. EĞER SÖYLESEYDİN SEVDİĞİNİ. BENİM OLURDU MUTLULUK. HEP ARAYIP DURDUĞUM ANI BULDUM SENİNLE. AL SORGUSUZ SUALSİZ MAHKUM ET YÜREĞİNE. AL BENİ DE ZAMANSIZ SÜRGÜN ET GÖZLERİNE... DÜŞÜNÜYORUM DA, DÜŞÜNCELERİN EN GÜZELİ, SENİN BENİ DÜŞÜNÜP DÜŞÜNMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN, DÜŞÜNDÜĞÜNÜ DÜŞÜNMEK OLSA GEREK DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SEVGİLİYİ SAATLERCE GÖREMEYEN AŞIĞA, SEVGİLİ İÇİN AKAN GÖZYAŞI BİLE GÜZELDİR... NE ÇOK ŞEYSİN SEN. HEP HAYATIMDA BİRŞEYLER OLSAN SEN. HEP SENİ SEVEN BİR BEN OLSA, VE SEVDİĞİM BİR SEN. HEP SEN, SADECE SEN. BİR TEK SEN. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret, ve sevgiline hasret olduğun kadar ona yakınsın. Unutma, yağmurun yağdığı kadar ıslaksın, güneşin seni ısıttığı kadar sıcak... Seni, saçaklarda titreyen minik bir serçenin kanat çırpması kadar masum ve bir anne duası kadar içten seviyorum. Arayışlarının Kuklası Yada Kölesi Veya Kurbanı, İnsancıklar Değilde;arayışlarına Hakim Insanlar Gerekli, Paylaşimlar Için.. Gözlerin Nehir Kaşların Köprü Olsa Tam Ortasından Geçerken Ipler Kopsa Yanagından Süzülüp Düşsem Dudagına. Beni Öpermisin Yoksa Bir Göz Yaşı Gibi Silermisin.. ? Bizim Buralarda Her Yildiz Kaydiginda Biri Ölür.sizde Ise Dilek Tutulur Sizin Dileklerinizin Gerceklesmesi Icin Bizden Birinin Olmesimi Gerekir Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi, şeytan mı bilmem ki nesin. Rüyaların en güzelini görürken tanrının sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun ki en masum anında bile sana kimse sana zarar veremesin. Küçük kelebeğin tül kanatlarının pırıltılı tozları parmak uçlarıma karıştı onlar ordan ne zaman uçarlar sen yüreğimden ne zaman? Bazı aşklar okyanus gibidir görmesende sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, şimdi okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi.Görmesemde sonunu biliyorum sonsuza kadar bitmeyecek.. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, ben sana onuncu köyden sesleniyorum. Seni çok ama çok seviyorum.... Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, kalbin içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sonsuza kadar seveceğim. Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz her şey olurda şu kalbim bir tek aşık olamaz.. Ömrüm seni beklemekle geçecekse ve ölüm seni beklerken gelecekse bilki seni ordada bekliyeceğim.... Sen desem seni bilirmisim. Sen diye bir desen çize bilirmisin. Bir mesken bulamadım kendime.Büyük aşklar vardır bilirmisin. Eller bana kalpsizsin diyorlar, doğru çünkü kalbimin sende olduğunu bilmiyorlar!!! Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız çiziyorum. Seni ne kadarmı özledim? Artık kalbimde bir gökyüzüm var. Çünkü seni seviyorum. Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğini ve düşünüyorum aşık olmanın rezilliğini inan yanındayken çekiyorum en çok hasretini!! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|