www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-22-2007, 10:28 PM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan Sana ne mi yaptım ?

Sana ne mi yaptım?!! hayatında belkide hiç hayalini bile kuramayacağın en büyük kötülüğü yaptım....düşlerinde,sesinde,ruhunda yaşattığın bu kadın senin olamadı....ümitlendin,belki küçük bir umuttur dedin ama içindeki hayal kırıklıklarıda o masum umutlarını söndürdü....merakını gideremedin,göremedin beni,sevdiğini sandığın kadın sana kendi oyunlarını oynadı...yanlış anlama o da isteyerek inciltmedi seni,hayatında bir çok soru işaretleri varken,varlığınla ömür boyu unutamayacağı sevgiyi sundun...ama kıymetinide bilemedi...ne yapabilirdi ki! içindeki o küçük dünyasında ani girişinle sarsıldı..beklemiyordu..kendi bile inanamıyordu,bunları yaptığına...yapmamalıydı...ne seni nede kendini yaralamaya hakkı yoktu...

Tek istediği ve düşlediği,sen olmuşsunda,yedirememişti,seni gerçekten çok sevdiğine,istediğine....istedi ama öteye gidemedi,azmi onu başladığı yolcuklukta yarım bıraktı..savaşamadı zorluklarla...çünkü ömrü boyunca zorluk nedir bilmediki...hep kazandığını sandı...basit bir dünyada,yaşadığı basitliklerin içinde meğer kaybolmuşta haberi bile yoktu....

gecenin karanlık ve sırlarla dolu yüzünü sen aralamıştın...hançer gibi saplanmıştın yüreğine...kaç gece savaş verdi kendiyle...var git, beni sokma hayatına kanarsın diye...başaramıyordu seni, istemeyerekte olsa sözleriyle kendine bağlıyordu,sana anlatmalıydı sırlarını,yaşantısını ve seni sen yapan o farklı kişiliğini....özgürlüğünü...

sana ne mi yaptım??? imkansızlığın aşkını yaşattım..yada öyle sandım...
seni bir başkasıyla, sevgimi vererek asla aldatamayacağıma,deli gibi senin hayalinle öleceğime ve birgün bu sihrin gerçekleşeceğine(rüyası bile çok güzel)inandım........ve seni belirsizliklerimde boğdum...

bana ne mi yaptın? kendini unutturmaya çalışarak iyi bir başlangıç yaptın....
seni hakedenlerin yanında ol....ben buna layık olamadım...seninde anladığının farkındayım...
sanma ki parmaklarımın yazdığı bu acı kelimeleri yüreğim söyler....sana bunlar haykırışım değil,beni unutmanın mutluğunu yaşadığımdandır...kendim için değil...senin için sevinmeliyim....seni asla unutmayacak bir ben olacağım umrumda da olmasın.........
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
wint7y (10-23-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:44 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.