www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-23-2007, 08:54 AM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan 200 milyon $ yatırım yapacak 4 bin 500 kişiye iş sağlayacak

Merkezi Bodrum’da bulunan, turizm, hayvancılık, su ürünleri, paketleme ve inşaat sektöründe, biri İtalya’da olmak üzere bünyesindeki toplam 16 şirketle faaliyetini sürdüren Kılıç Holding, Adana, Mersin ve Kahramanmaraş’a alabalık, çupra ve levrek üretimi ile yem sanayisinde toplam 200 milyon dolarlık yatırıma hazırlanıyor.

ÇUPRA VE LEVREK ÜRETİM TESİSİ

Kahramanmaraş’ta kurulan ve üretim kapasitesi yıllık 3-4 bin ton olan alabalık üretim tesislerini 13 bin 500 ton ile tam kapasite çalıştırmayı planlayan holding, Mersin’e yıllık 30 bin ton kapasiteli çupra ve levrek üretim tesisi, Adana’ya ise yıllık 100 bin ton kapasiteli balık yemi fabrikası kuracak. Kılıç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç, ülkede siyasi istikrarın sağlanması, ekonomideki iyiye gidiş ve şirket topluluklarının geçen yıl hedeflerini büyük ölçüde gerçekleştirmiş olmasının kendilerini yeni yatırımlara teşvik ettiğini bildirdi. Kılıç, halen 4 bin 500 kişiye istihdam sağladıklarını anımsatarak, toplam 200 milyon doları bulacak yeni yatırımlarla 4 bin 500 kişiye daha istihdam yaratacaklarını belirterek, 2010 yılına kadar yapacakları ilave yatırımlarla da işe alınacak personel sayısının 6 bine çıkacağını tahmin ettiklerini vurguladı.

HEDEF İLK 50 ARASINA GİRMEK

Kılıç, 2006 yılını konsolide 100 milyon dolar ciroyla tamamladıklarını anımsatarak, “Elde ettiğimiz başarıyla, gelecek 5 yılın strateji ve hedeflerinin belirlenmesi konularında önemli ve sistemli adımlar attık. Geçmişten günümüze kadar bütün hedeflerimize ulaştık ve önümüzdeki 5 yılda Türkiye’deki ilk 50 grup arasında olmayı hedefliyoruz. Şu anki merkezimiz Bodrum’da olmakla birlikte 2011 yılında Kılıç Holding olarak merkez organizasyonumuzu istanbul’da oluşturmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:09 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.