www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-23-2007, 10:05 AM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8772
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan Bursaspor'da Aybaba sesleri

Bursaspor'da 9 haftada alınan kötü sonuçların ardından Yeşil-Beyazlı yönetim teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayırdı. Bursasspor'a, Çaykur Rizespor'dan ligin ilk haftalarında ayrılan Samet Aybaba'nın geleceği öğrenildi.

Bursaspor'da 2-0'lık Çaykur Rizespor yenilgisinin ardından Yeşil-Beyazlı yönetim yaptığı toplantı sonrasında teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayırdı. Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu yaptığı basın toplantısında şunları söyledi:

"Sezon başından bugüne kadar, Bursaspor Kulübü teknik direktörlük görevinde bulunan Sayın Bülent Korkmaz ve ekibi, bugün yaptığımız toplantı sonucunda aldığımız karar ile Bursaspor'da ki görevinden ayrılması uygun görülmüştür. Kendisi ve ekibi adına kulübümüzden bugüne kadar olan hak edişleri haricinde hiçbir maddi talepte bulunmamışlardır. Kendilerini ve ekibini bize gösterdikleri bu anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu ayrılığın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Teknik direktör konusunda da Başkanımız Sayın İbrahim Yazıcı görüşmelerini sürdürüyor. Yarın yapacağımız yönetim kurulu toplantısından sonra yeni teknik direktörümüzün ismini açıklayabiliriz."

Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Evsey Yılmaz da Bülent Korkmaz'ın bugüne kadar Bursaspor'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, kendisine bundan sonra başarılar dilediğini söyledi.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz ise basına yaptığı kısa açıklamada, "Ben takımı Gaziantepspor maçına hazırlamak için tesislere gelmiştim. Yönetim kurulu da yaptığı toplantı sonunda benimle çalışmama karara almış ve bunu bana bildirdiler. Tabi bu karara bende saygı duyuyorum. Karşılıklı olarak sözleşmeyi fesh ettik" dedi.

Yardımcı Antrenör Mehmet Kulaksızoğlu ise yönetimi eleştirerek şunları söyledi:

"Biz istemeseydik kimse bizi buradan gönderemezdi. Sözleşmemiz devam ediyordu. Ama karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmemizi fesh ettik. Ancak bizden önce basına görevimizden ayrılacağımızın haber verilmesi ve basının saatler öncesinden tesislere gelip beklemesi hiç hoş değildi."

Bu arada Bursaspor'un akşam yaptığı antrenmanda takımı yardımcı antrenör Yusuf Altıntaş ile kaleci antrenörü Altay Dağdelen çalıştırdı. Sağ ayak bileğine darbe alan Cihan Haspolatlı antrenmana katılmazken, bu oyuncunun yarın Özel Bursa Acıbadem Hastanesi'nde MR'ı çekileceği belirtildi.

Sağ arka ayak adalesinde zorlanma olan Bekir Ozan Has ile sakatlığı süren Egemen ise takımdan ayrı çalıştı. Bursasspor'un Venezuella'lı file bekçisi Renny Vega da akşam saatlerinde tesislere geldi.

Bu arada yarın saat 11.00'de Bülent Korkmaz ile yardımcı antrenör Mehmet Kulaksızoğlu Almira Otel'de basın toplantısı düzenleyecekleri açıklandı.

Bursaspor yönetiminin de Bülent Korkmaz yerine ligin başlarında Çaykur Rizespor'dan ayrılan Samet Aybaba ile büyük ölçüde anlaştığı ve Aybaba'nın yarın Bursa'da olacağı gelen bilgiler arasında.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:43 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.