![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007
Teşekkür Etme: 2 Thanked 37 Times in 36 Posts
Üye No: 44684
İtibar Gücü: 1345
Rep Puanı : 1900
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() FİLİPİNLERİN BAŞKENTİ MANİLA'DA YAPILACAK MISS EARTH 2007 YARIŞMASINDA ALMANYA'YI TÜRK KIZI SİNEM RAMAZANOĞLU TEMSİL EDECEK
Miss Earth 2007 'Yeryüzünün en güzel kızı' yarışmasında Almanya'yı temsil edecek Sinem Ramazanoğlu, yarışmanın düzenleneceği Filipinler'e gitti. Filipinler'in başkenti Manila'da 11 Kasımda yapılacak yarışmaya üç hafta kala diğer güzellerle kampa katılacak olan Sinem, düzgün fiziği, temsil kabiliyeti ve sosyal yaşamdaki başarılarıyla yarışmanın favorileri arasında gösteriliyor. Köln'e 'Miss Earth 2007' tacıyla dönmek istediğini belirten Sinem, şimdiden yarışmanın heyecanı içinde olduğunu ifade ederek, 'Orada dünyanın her yerinden gelen birbirinden güzel kızlar olacağını biliyorum, ama amacım bu yarışmada dünyanın en güzel kızı seçilip güzellik tacını takmak olacak. Kendime güveniyorum ve bunu yapabileceğime inanıyorum. Yarışmaya Almanya adına katılıyorum. Türkiye'yi ise çok seviyorum' diye konuştu. Almanya'nın yüksek tirajlı Bild gazetesi sponsorluğunda 8 Eylülde Diamonds diskotekte düzenlenen 'Miss Köln 2007' yarışmasına katılan Sinem, birincilik tacını takarak Köln'ün en güzel kızı unvanının sahibi olmuştu. Yarışmadan sonra Manila'da yapılacak yarışmanın Almanya'daki organizatörlerinin dikkatini çeken Sinem, Almanya'yı 'Yeryüzünün en güzel kızı' karışmasında temsil etme teklifini almıştı. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|