![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() (*)-"Her sabah ezanında uyandığımda aklıma siz geliyorsunuz.Keşke 5 vakit birlikte olsak..."
(*)-"Bir huri kadar güzel gözlerin var Gülbenaz..." -"Deme öyle Müttalip, bir fena oluyorum..." -"Derim valla, 3. karımdan bile güzelsin..." -"Ayy çok utandım..." (*)-"Birer hurma yeseydik beraber?" (*)Abdul: -"Hatice, benimle çıkar misin? çıkar misin? çıkar misin?" Hatice: -"Evet, evet, evet." (*)-"Hayrunnisa, bu aksam benim evimde "çağrı" filmini izlemeye ne dersin? Cola Turka ve saray krakerlerim de var..." (*)Abdullah: -"Fatma bu geceki ilahi konserine iki biletim var, gidelim mi?" Fatma: -"Hayırlısı olsun Abdullah..." (*)-"Hayrunisagül, ben ciddi bir ilişki düşünüyorum, evlenmelik,söyle sen ne dersin?" -"Allah derim Abdülkerem!" -"Elhamdülillah." (*)-"Seni beğendim, kendime müstakbel zevce olarak seçtim,yarin aksam hazırlan da Gülhane’de gezelim, birbirimizi tanıyalım....." -"Ay bilmem ki... Kıkır kıkır... Bir gören olur ikimizi bas basa.... -"Yok. baş başa değil, benim iki hatun da gelecek. hem hava almış olurlar." -"Anladım ben seni." (*)-"Allah seni inandırsın, son kırdığım cevizin bir yarısında Allah,diğer yarısında Feraye yazıyordu..." -"Öyle mi Nazım?" -"Evet aşkım, billahi ya..." -"Valla bu iste sanki bir uğursuzluk var ama peki Nazım." -"aşkım! Ferayem! Ha?!? Evet, sanki..." (*)-"Allah’ın izni peygamberin kavli ile benle çıkar misin Kevsersu?" -"Tabii Mücahitcan neden olmasın?" -"Hadi gel öyleyse, Yeni Cami'de güvercinleri yemlemeye gidelim." -"Tamam, sonra da Eyüp Sultan'a romansımız daim olsun diye dua etmeye gidelim Mücahitcan." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3340
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() hımm güzeldi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() ![]() ![]() ![]() Wayy be herşeyin bir kılıfı varmış ![]() Ama ben böle istemem nabza göre şerbet vermek lazım demi ters tepki etmesin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|