![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3943
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ayrılmalıyız artık haşmet
-Olur -Ne yani hiç itiraz etmicen mi -Yooo -Öküzsün haşmet öküz -Sen de böyle numaraları yiyeceğimi düşünecek kadar salak -Ayrılmalıyız artık hamit -Peki ama çocuk bende kalcak -Ne çocuğu hamit bizim çocuğumuz yokki -Peki sen öyle diyorsan -Ayrılmalıyız artık rıza -Güzel şarkıdır bu -Yokkk gerçekten ayrılmalıyız güftesiz olanından -Neden böyle iyiydik -Bundan sonra tek tek iyi olacağız kapiş -Ayrılmalıyız artık -Banane banane -Çocuklaşma -Ühühühü -Allahım ya yeterki sus gitmiyom bi yere -Ayrılmalıyız artık -Nedenki biz hala çok aşığız -Walla yeni trend böyleymiş ajjkım -Neymiş yani -Eskiye bye bye yeniye hayhay -Ayrılmalıyız artık hasan -Kır dizini otur öyle kolay mı ayrılmak -Peki… -Ayrılmalıyız artık -Hayır bırakmam seni -Allahım bıraksana kolumu ragıp -Hayır hayır bırakmam -Şu türk filmlerine olan merakın yüzünden kolumdan olcam ragıp -Gitme Nalan -Bir durak sonra incem ragıp tren hızlanıyooo bırakkkkkk (Ulan bir daha türk filmlerindeki ayrılık sahnelerini canlandıralım derse uçağa bincem bakalım o zaman ne yapacak.. kolumu morarttı eşşek) -Ayrılmalıyız musa -Böyle iyiydik güzelim -Bana güzelim deme -Peki demem hayatım -Bak bide hayatım diyo o kadar yalandan sonra nasıl bakıyorsun yüzüme -Onların hepsi rengarek pembe beyaz yalanlardı aşkım -Ben rek körüyüm musa -Önemli değil ben seni bu halinlede seviyorum renk körüsün diye ayrılacak değiliz herhalde -Selamün kavlen -Mutluluğumuz içinmi dua ediyon bitanem -Hayır gebermen için musa geber musa geber -Ayrılmalıyız artıkın -Döncem ben sana -Ne dönüyon len ayrıldık diyom -Oha falan oldum yani -Git başka yerde ol , bitti herşey -Döncem ben sana -Bak hala döncem diyo ben seni bir döndürcem ama annene yazık bi oğlu var ondan olmasın -Nasıl yani darling -Go home cenk go home -Ayrılmalıyız artık -Ben bilmem beyim bilir -Benden başka beyin mi var senin -Söylemem beyim kızar -Aloooo şebnem -efendim -Ayrılmalıyız artık -Ne o eski sevgilinden yeniden ayrıl kampanyasımı var -Nasıl yani -Geçen hafta sen pislik bir domuzsun deyip suratına telefon kapamıştım ya -Demek öyle bitti herşey -Biten birşeyi yeniden bitirmekte enteresan bir olgu tabi sana kolay gelsin -Ayrılmalıyız aşkım -Diyosuuun -Demiim mi -Deme -Peki aşkım |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tabu geyikleri | ƒяαмвυαz | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-29-2007 11:37 AM |
İngilizce Geyikleri... | BooROCK™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-08-2006 07:52 PM |
ÇİN SEDDİ Geyikleri | raja_ | Eskiler (Arşiv) | 8 | 08-22-2006 03:58 PM |
cep telefonu geyikleri | NEONS | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-03-2005 01:31 PM |
Cep Telefonu Geyikleri... | Misyoner | Eskiler (Arşiv) | 5 | 12-01-2005 07:29 PM |