www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-11-2006, 09:21 PM   #1
bugrahan
Daimi Üye

bugrahan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 63
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1566
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi : bugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond repute
Varsayılan Aliyev G.Saray'a yardım edecek

Aliyev G.Saray'a yardım edecek

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev mali kriz yaşayan Galatasaray'a yardım elini uzatıyor.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev mali kriz yaşayan Galatasaray'a yardım elini uzatıyor. Aylardır gündemden düşmeyen Galatasaray'ın mali sıkıntıları tüm dünya basını gibi Azerbaycan'da da geniş yankı uyandırdı.

Özellikle Galatasaraylı taraftarların çokluğuyla bilinen kardeş ülkede Galatasaray'ın şu anki durumu Azerbaycanlı futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Hatta, taraftar grubunun Azerbaycan temsilciliği Adnan Polat'ın başlattığı yardım kampanyasına katılmak için bir takım girişimlerde bulundu. Gazetelerde Galatasaraylılar göreve davet edilirken, kulübün hesap numaraları bile duyuruldu.

Taraftarlar, Türkiye'nin en ünlü kulübü olarak gördükleri Galatasaray'ın durumu ile yakından ilgilenirken, yerli basın da olaylara sayfa-sayfa yer ayırıyor.

Azerbaycan'ın futbol gazetesi olan HET-TRİK Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'la röportaj yaparak kulübün son durumunu mercek altına aldı.

Canaydın özel açıklamalar yaparken, Azerbaycan'a gideceğini de belirtti. "İlham Aliyev (Azerbaycan'ın Cumhurbaşkanı) Türkiye'ye geldiği zaman onunla görüştüm. Beni Azerbaycan'a davet etti" diyen Özhan Canaydın, başkent Bakü'ye gitmek istediğini şu sözlerle ifade etti. "İnşallah, bu yılın ortalarında sayın başkanı ziyaret edeceğim".

Galatasaray Başkanı'nın en önemli açıklamasıysa İlham Aliyev'in sarı-kırmızı renklere gönül verdiğini söylemesi oldu. Azerbaycan'ın Cumhurbaşkanı daha önce yabancı bir takımı tuttuğunu belirtmiş, ama ismini açıklamamıştı. Yerel medya bunun Galatasaray olduğunu iddia etmesine rağmen kimse bunu doğrulamamıştı.

Canaydın, gazetede yer alan röportajında "Bir takım ziyaretlerim olacak. Bunun için zaman belirleyeceğiz. Sayın İlham Aliyev'in Galatasaray taraftarı olduğunu biliyorum. Onun bize stad yapmak istemesini gazetelerden okudum. Konu gündeme geldi ama, gerçekleşmedi. Böyle bir teklif olsa seve-seve kabul ederim. Hepimizin ruhunda Türklük var. Bir Türk birliğinin, Galatasaray'ın stadının yapılmasında ortak olması kadar güzel şey yok. Azerbaycan'a ziyaretim sırasında tabii ki bu konuları konuşacağız" açıklamaları yaptı.

Aliyev'in stad teklifi dışında kulübe para yardımı da yaptığı, bu rakamın gizli tutulduğu ancak bağışın 500 bin dolar olduğu öğrenildi.

Azerbaycan'da çok sayıda Galatasaray taraftarının olduğunu bildiğini belirten Canaydın bu ülkede pilot takım kurmak, futbol okulları açmak fikrine de sıcak bakıyor.
bugrahan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-11-2006, 09:23 PM   #2
hakanallica
Daimi Üye

hakanallica Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 18
Üye No: 3919
İtibar Gücü: 1571
Rep Puanı : 4577
Rep Derecesi : hakanallica has a reputation beyond reputehakanallica has a reputation beyond reputehakanallica has a reputation beyond reputehakanallica has a reputation beyond reputehakanallica has a reputation beyond reputehakanallica has a reputation beyond reputehakanallica has a reputation beyond reputehakanallica has a reputation beyond reputehakanallica has a reputation beyond reputehakanallica has a reputation beyond reputehakanallica has a reputation beyond repute

valla yahu bu galasarayın hali ne olcak bende galatasaraylıyım ama yani bu parasızlık hali gözü kör olsun..........
hakanallica çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-11-2006, 09:38 PM   #3
fxxd
Daimi Üye

fxxd Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 8894
İtibar Gücü: 1502
Rep Puanı : 2510
Rep Derecesi : fxxd has a reputation beyond reputefxxd has a reputation beyond reputefxxd has a reputation beyond reputefxxd has a reputation beyond reputefxxd has a reputation beyond reputefxxd has a reputation beyond reputefxxd has a reputation beyond reputefxxd has a reputation beyond reputefxxd has a reputation beyond reputefxxd has a reputation beyond reputefxxd has a reputation beyond repute

yardım etsede mali kizden kurtulsak

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı