www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-26-2007, 03:15 PM   #1
GhencThurk
Forum Kalfası
 
GhencThurk Kullanıcısının Avatarı
 
Üyelik Tarihi: Sep 2007
Konum: ||-Gabar-||
Mesajlar: 9,873
Teşekkür Etme: 57
Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3341
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi : GhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond repute
Cinsiyet : Erkek
Varsayılan Muzlu Pandispanya

Muzlu Pandispanya

Malzemeler:
Pandispanya:
1 poşet Dr.Oetker Pandispanya Un
3 yumurta
7-8 yemek kaşığı su
Krema:
1 poşet Dr.Oetker Muzlu Ekspres Puding
2,5 su bardağı soğuk süt
Üzeri için:
4 adet muz
40 g bitter çikolata
2 yemek kaşığı fındık kırığı

Hazırlanışı:
Pandispanya: Pandispanya unu yumurta ve su ile 7-8 dakika çırpın. 26 cm çapındaki yağlanmış kalıba dökün ve pişirin.

Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış)
Turbo fırın: 160°C (önceden ısıtılmış)
Pişirme süresi: Yaklaşık 30-40 dakika

Soğutup enlemesine ikiye kesin. Her iki pattan 4’er adet bütün muz şeklinde parçalar kesin.

Krema: Muzlu ekspres pudingi 2,5 su bardağı soğuk sütle çırparak hazırlayın.

Muz şeklindeki pandispanyaların üzerlerine sürün. 4 adet muzu soyup her birini uzunlamasına ikiye kesin. Pandispanyaların üzerine birer adet yerleştirin.

Çikolatayı benmari usulü eritip muzların üzerinde ince çizgiler halinde gezdirin. Bekletmeden fındık kırığını serpin. Buzdolabında 1-2 saat dinlendirip servis yapın.
GhencThurk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-26-2007, 03:16 PM   #2
GhencThurk
Forum Kalfası
 
GhencThurk Kullanıcısının Avatarı
 
Üyelik Tarihi: Sep 2007
Konum: ||-Gabar-||
Mesajlar: 9,873
Teşekkür Etme: 57
Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3341
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi : GhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond repute
Cinsiyet : Erkek
Varsayılan

Arkadaslar bir afrika yemegi buldum bir siteden fakat ingilizce baya bi hosuma gitti,
Bunu sizinle paylasmak istedim,bilirsiniz ben genellikle kendi yemek tariflerimi veririm ama istisnalar a oluyor tabi......

Araclar:

2 bardak su
8 parcaya bölünmüş orta boy tavuk
2 kutu dilimlenmiş domates konservesi
2 çay kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı karabiber
3/4 fincan küp şeklinde haşlanmış jambon
1 fincan pirinç
1 büyük boy doğranmış soğan
3 fincan dilimlenmiş lahana
1/2 tabak taze fasulye,(dondurulmuş fasulye içi bir miktar)
1/4 çay kaşığı çevresine tarçın
1/4 çay kaşığı çevresine arnavut biberi

Yapilisi:

Bir büyük tencereye suyu katın. Sırasıyla tavuk,domates,tuz ve biberi ilave ediniz ve karıştırınız.. kaynamaya bırakınız,kaynasın,yavaş yavaş 30 dk kaynasın. jambon,pirinç,soğan,lahana,taze fasulye,tarçın ve arnavut biberini ilave edin..tavuklar ve soğan pişene kadar 25-30 dakika kaynatın..
Afiyet olsun.....
GhencThurk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla


Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı


Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:05 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.