www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-28-2006, 04:40 PM   #1
İLTERİSKAGAN
Yeni Üye

İLTERİSKAGAN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 15512
İtibar Gücü: 1397
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi : İLTERİSKAGAN is on a distinguished roadİLTERİSKAGAN is on a distinguished road
Varsayılan Kürdüz-Türküz diyenlere yorum sayfası

ayrılıkçılık yapmaya gerek yok. Yok Kürtmüş Yok Lazmış, yok Çerkezmiş olmaz kardeşim herkes Türkiyelidir. Türktür. bende Türküm dersem Türk kökenli olmayanlaraın syısı kaç kişi kalacak acaba merak ediyorum. size söyleyim. Türkiye nüfusu 75.000.000 dur. Türk Kökenlilerin sayısı 65.000.000 dur.
onun için kimse yok ben kürdüm ben bilmem neyim demesin. Türkiye Türklerindir. Ve ilelebet Türk kalacaktır. bu böyle biline. kabul etmeyenler parazit yapmasınlar daha iyi yaşayabilecekleri bir yere gitsinler.
İLTERİSKAGAN çevrimdışı  
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
zadegan (10-01-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 07-28-2006, 04:48 PM   #2
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3940
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
Türkiye Türklerindir. Ve ilelebet Türk kalacaktır.
sana katılıyorum konu başlığı değiştirildi yorum sayfası olarak sabitlendi

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı  
Old 07-28-2006, 05:21 PM   #3
servikal
Daimi Üye

servikal Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 11391
İtibar Gücü: 1592
Rep Puanı : 4582
Rep Derecesi : servikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen İLTERİSKAGAN
ayrılıkçılık yapmaya gerek yok. Yok Kürtmüş Yok Lazmış, yok Çerkezmiş olmaz kardeşim herkes Türkiyelidir. Türktür. bende Türküm dersem Türk kökenli olmayanlaraın syısı kaç kişi kalacak acaba merak ediyorum. size söyleyim. Türkiye nüfusu 75.000.000 dur. Türk Kökenlilerin sayısı 65.000.000 dur.
onun için kimse yok ben kürdüm ben bilmem neyim demesin. Türkiye Türklerindir. Ve ilelebet Türk kalacaktır. bu böyle biline. kabul etmeyenler parazit yapmasınlar daha iyi yaşayabilecekleri bir yere gitsinler.
aynen katılıyorum eline sağlık
Old 07-28-2006, 09:53 PM   #4
ulakben
Geçerken Uğradım

ulakben Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 4
Üye No: 5750
İtibar Gücü: 1447
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : ulakben is on a distinguished road

ya hocam bırak ya kim dinliyoki..dinlemeleri için ya kardes ya da ogul kaybetmek gerek bu ulkede
ulakben çevrimdışı  
Old 07-29-2006, 01:13 AM   #5
cambo
Geçerken Uğradım

cambo Kullanıcısının Avatarı

Üye No: 5385
İtibar Gücü: 1451
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi : cambo has a spectacular aura aboutcambo has a spectacular aura aboutcambo has a spectacular aura about

kendinle barışık olman ne kadar hoş arkadaşımın yanlış söylediği bi şey yok türkiye türklerindir diyo yalan mı. burası türkiye birleşik devletleri değil burası türkiye cumhuriyeti yani türklerin devleti ayrımcılık filan yok bu topraklar üzerinde yaşayıp ülkemize sahip çıkmak ayrımcılık değildir

Son düzenleyen: bluekeys™; 09-22-2006, 03:23 PM..
cambo çevrimdışı  
Old 07-29-2006, 01:40 AM   #6
chingy
Daimi Üye

chingy Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 10059
İtibar Gücü: 1643
Rep Puanı : 9725
Rep Derecesi : chingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen cambo
kendinle barışık olman ne kadar hoş arkadaşımın yanlış söylediği bi şey yok türkiye türklerindir diyo yalan mı. burası türkiye birleşik devletleri değil burası türkiye cumhuriyeti yani türklerin devleti ayrımcılık filan yok bu topraklar üzerinde yaşayıp ülkemize sahip çıkmak ayrımcılık değildir
Kardeşler siz burda birbirinizi yerken türkiyeyi yiyip bitiriyolar.Bence tartışmanın bi anlamı yok herkesin düşüncesi kendine...Eyvallah
chingy çevrimdışı  
Old 07-29-2006, 10:39 AM   #7
İLTERİSKAGAN
Yeni Üye

İLTERİSKAGAN Kullanıcısının Avatarı

Üye No: 15512
İtibar Gücü: 1397
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi : İLTERİSKAGAN is on a distinguished roadİLTERİSKAGAN is on a distinguished road
Varsayılan Hayvanlar Hayvanlardla KonuŞabİlİr

Alıntı:
İlk Gönderen heartsab
BU NASIL Bİ MANTIK HANGİ AKLA HİZMET EDİYORSUN SEN VERDİĞİN BİLGİLER TAMAMEN TUTARSIZ HİÇ BİR DOĞRU YANI YOK SAÇMALAMIŞSIN TAMAMEN BÖYLE DİYEREK TAMAMEN AYRIMCILIK YAPIYORSUN BU MESAJIMDAN SONRADA YORUM YAPMA ÇÜNKÜ CEVAP VERMEYECEĞİM KUSURA BAKMA AMA SENİN GİBİLERİ TANIDIKÇA HAYVANLARI DAHA ÇOK SEVİYORUM....

Senin gibilere bencede gerek yok. Türk Olmadığın her halinden belli. Tutarsızlık olduğunu nereden çıkartıyırsun. Bilgiler doğru ve kanıtlı ama sen neye göre saçmaladığımı iddia ediyorsun. ayrıca hayvanlaşmana gerek yok. tabiki hayvanlar hayvanlarla konuşur. hayvanlarla konuşmak istiyorsan senin sorunun.
İLTERİSKAGAN çevrimdışı  
Old 07-29-2006, 10:51 AM   #8
anlamaz
Banned

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 16515
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi : anlamaz is on a distinguished road

'''arabın aceme acemın araba üstunlugu yoktur'''
hadıs-i şerif.
anlamaz çevrimdışı  
Old 07-29-2006, 10:51 AM   #9
rejeb
Yeni Üye

Üye No: 12408
Rep Derecesi : rejeb is on a distinguished road

lkemi çok seviyorum kürd asıllı oldugum için gocunmuyorum pkk nın neyse azımızın tadı bozulmasın sabah sabah
rejeb çevrimdışı  
Old 07-29-2006, 11:09 AM   #10
ortaasya
Yeni Üye

Üye No: 16572
Rep Derecesi : ortaasya is on a distinguished road

Alıntı:
İlk Gönderen İLTERİSKAGAN

düşücelerinin tamamına katılıyorum ancak türkiyeli kavramı bazı dingiller tarafından yanlış yorumlanıyor bu toprağın ekmeyini yeyip buvatanın okullarında okuyup bu bayrağın altında yaşayan herkes türklüğün büyüklüğünü hazmetmek zorundadır aksihalde bu vatan toprağını derhal terketmelidirler adresmi;kuzey ırak tabi hali ırak varsa bu düşünceler doğrultusunda hayvansever şahsın gideceği tekyer ırak taki hayvanat bahçesinde İT kafesidir tanrı TÜRK'ü böylesi İTLER den korusun
ortaasya çevrimdışı  
Kapalı Konu

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı