![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları
![]() |
Görünüm Modları
![]() |
|
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() >>>KIZLAR
>>>Öperseniz beyefendi değilsinizdir, >>>Öpmezseniz adam değilsiniz. >>>İltifat edersiniz yalan der, >>>Etmezseniz bırakır gider. >>>Her isteğine evet derseniz >>>karaktersiz olursunuz, >>>Karşı çıkarsanız anlayışsız. >>>Çok yanına giderseniz sıkıldım der, >>>Az giderseniz küser. >>>İyi giyinirseniz çapkınsın der, >>>Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar. >>>Kıskanırsınız huyun kötü der, >>>Kıskanmazsanız sevmiyorsun der. >>>Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar, >>>Kendisi bir saat gecikse bunda ne var. >>>Arkadaşlarınızla buluşursunuz adı ihmal olur, >>>O buluşur "Bizim Kızlar" olur. >>>Siz başka kıza bakacak olsanız gözleriniz oyulur, >>>Başka bir adam ona baktığında adı hayranlık konur. >>>Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister, >>>Dinlediğiniz anda "Neden dinlemiyorsun?" der. >>>Kısacası... >>>Sade ama çok karışık >>>Zayıf gibi ama çok güçlü >>>Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran BEN BULAMADIM NE İSTEDİKLERİNİ YA SİZCE ???? |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kadınlar ne ister (sizce) | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-04-2007 05:48 AM |
What Women Want / Kadınlar Ne İster / DVDRip / 2000 | bigx | Yabancı Film | 0 | 11-16-2006 05:43 PM |
Kadınlar ne ister? | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-16-2006 11:26 AM |
What Women Want (Kadınlar Ne İster?) (istek) | CollαтєяαL™ | Yabancı Film | 4 | 08-25-2006 04:03 AM |
2005 yılının Ister Inan Ister Inanma Dedirten Olaylar!! | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 10 | 08-20-2006 08:30 PM |