![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1756
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() BBC İskoçya Radyosu için yapılan 'The Franz Kafka Big Band' adlı komedi dizisinin yayından kaldırılmasına Rolf Harris adlı sanatçının, programın 'Rolf'un Kâfir Karikatürler Zamanı' adlı bölümünde Hz. Muhammed karikatürleri çizmesi neden oldu. 'Terörizm ödüleri' skeci de var Programda İsrail ve Filistin'le ilgili şakaların yanı sıra Dünya Ticaret Merkezi'ne dalış yapan bir uçan inek gibi esprilerin yer alması program editörleri tarafından fazla sert bulundu. Yayından kaldırılan bölümde seks içerikli kısımlar ve "Birinci Terörizm Ödülleri" adlı bir skeç de bulunuyordu. Dizinin bazı bölümlerinin insanları incitebileceğini kaydeden BBC yetkilileri, dizide uygun görülmeyen bazı skeçlerin yeniden yazacağını söyledi. Yetkililer, yazarların dizinin bu bölümlerini düzeltip dizide önemli değişiklikler yapacağını, bu nedenle de dizinin bir süreliğine ertelendiğini söylediler.
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 304 Thanked 473 Times in 172 Posts
Üye No: 16437
İtibar Gücü: 1773
Rep Puanı : 23871
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() paylaşım için saol kankim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Müşteri Hassasiyeti !!! | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-15-2008 04:48 PM |
Hz. Muhammed(S.A.V) | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-31-2008 03:15 PM |
Başkomutan benim, millî hassasiyeti en çok ben gözetirim | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-28-2008 10:27 PM |
Diş hassasiyeti beslenmeyi vuruyor | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 04:32 PM |
Muhammed Ali´den 5 Mac !!! | fbsahinfb | Diğer Videolar | 0 | 09-20-2006 01:13 AM |