![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 49 Thanked 443 Times in 153 Posts
Üye No: 7515
İtibar Gücü: 1884
Rep Puanı : 23286
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() + kim o konuşanlar? ümit, mert ikinizde dışarı..
- ama hocam? + dışarı çıkın.. - hocam biz konuşmuyoduk ki arkadaşlar konuşuyordu onları susturmaya çalışıyorduk! + ... - yemediniz di mi? + yemedim.. - eh madem öyleyse.. hadi ümit.. + can arkadaşlarını rahatsız ediyorsun kaleminle.. çık dısarı.. - kim rahatsız oluyo ya rahatsız olan bana söylesin!! +yine geç mi kaldın sen benden sonra geleni derse almayacam demedim mi ben -yok hocam derse gelmedim bir arkadaşa bakıp çıkacam +çık dışarı serseri öğrenci arkadaşıyla konuşup gülmektedir hoca : çık dışarda gülmeye devam et..! ögrenci : aaa..! deli derler adama olmaz öyle tek basina.. hoca : defooool..! -hayır hocam siz beni atmıyorsunuz... ben çıkıyorum! +iyi hadi... o da olur. +oğlum sus artık atarım dışarı bak. -niye hocam lazım değil miyim? +kalk bakayım, çık dışarı. -(kapıyı açıp, tekrar öğretmene döner) bak pişman olursun ama? +çık dediiim! +(dışarı çıkar, kapıyı kapatır, birkaç saniye sonra kapıyı aralayıp kafasını içeri uzatır) bak, bir daha gelmem ama? -defoooool! bi ders boyunca surekli gerzek espriler yapan öğrenci, son cinliğini yapmak üzeredir, parmak kaldırır; -hocam bişey sorabilir miyim? +sor bakalım.. -size baba diyebilir miyim? +sen bi gel.. (kapıya yönelir ve açar) ve sonra: bak bakalım dışarıda baba diyebilceğin birileri var mıymış... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dersten kaçan öğrenci su kanalında boğuldu | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 04-09-2009 09:54 PM |
Bir Lise Öğretmeninin Mektubu | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-13-2007 11:01 PM |
Öğrenci servisinin freni patladı: 17'si öğrenci, 20 yaralı / 16 mayıs | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 11:32 AM |
Öğretmen Öğrenci Diyalogları.. | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 6 | 11-28-2006 11:34 PM |
Yaşanmış din hocası-öğrenci diyalogları | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 5 | 09-13-2006 02:32 PM |