![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 30 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 16312
İtibar Gücü: 1391
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşlar bu tuş bildigim kadarıyla ekranda o anda bulunan goruntuyu kaydediyormuş. bunu nasıl kullanabılırım? goruntüler hangi dosyaya kaydolur?kullanmak için program gerekiyormu? gerekiyorsa nerden nasıl bulabilirim? yardımlarınızı bekliyorum:confused: :confused: :confused:
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 16515
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() cok guzel soru cevaplasanıza ben anlamamda
|
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 15982
İtibar Gücü: 1403
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Merhaba arkadaşım sana nasıl kullanacağını öğreteyim.Benim çok işime yarıyor.
O an ekranda hangi görüntüyü almak istiyorsan print screen tuşuna basıyorsun.Sonra paint i açıyorsun.Direk Ctrl+V tuşuna basıyorsun ve o ekran görüntüsü paint e aktarılıyor.Ekranın tamamını almak istiyorsan sağ tıklayıp kopyala diyorsun ve kaydediyorsun resim alınmış oluyor.Ama ekrandaki resmin bir kısmını almak istiyorsan mesela bi arkadaşının msn resmini diyelim.Paintte sol en üstte seç işareti vardır işaret kare şeklidir.Ona tıklayıp nereyi almak istiyorsan orayı kare içine alıyorsun ve bırakıyorsun.Sonra o kare içine aldığın resmin üzerine sağ tıklıyorsun kopyala diyorsun.Ama şunu unutmayın sağ tıkladığınızda iki tane kopyala çıkacaktır.Siz alttaki kopyalayı seçeceksiniz.İşte bu kadar basit.Hadi kolay gelsin.
#4 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 30 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 16312
İtibar Gücü: 1391
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() saolasınn
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Üye No:
![]() gereken cvp verilmiş konu kilit !
|
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FastStone Screen Capture 6.6 | awaisdik2003 | Program Download ve Tanıtım | 0 | 06-26-2010 05:45 PM |
I Screen Recorder v8.0.0.2022 | weconnect | Program Download ve Tanıtım | 0 | 03-18-2010 02:46 AM |
arkdaşlar yardım flame resistance potion nasıl basılır? | efe24 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-10-2006 08:15 PM |
nokia telefonlera format nasıl atılıyo? lütfen yardım... | yalnizkurtx | Eskiler (Arşiv) | 8 | 01-06-2006 06:02 PM |