![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4225
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() hayalin gözümden gitmiyor inan
bir hüzün saarıyor gönlümü herzaman benmiyim bu aşkta vefasız çıkan unutma sevdiğim beni unutma duyduğum bu özlem veriyor sürgün gözlerim yollarda eriyor hergün sensiz uzaklarda öldüğüm birgün unutma sevdiğim beni unutma kirpiklerimde nem gözlerimde yaş, vurulmaz sevene böyle bir taş duyarsan aşkıma birgün ihtiyaç unutma sevdiğim beni UNUTMA |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() aylinim seninle ne güzel günler gecirmişdik ama ayılırdık galiba sunu
bilki seni benden ancak ölüm aylırbe gülüm seni hala cok seviyorum o kacamaklarımız varya aklımdan cıkmıyor ve dayanamiyorum bu zülümüme canım duy sesimi aylinim |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen varken de aradım seni,
yokluğunda olduğu gibi, belki seversin diye beni, çözmeye çalıştım seni.... karanlıkta aradım seni, korkmadan, soğuk kaldırımlarda aradım, bıkmadan, artık bıktım yokluğundan, soruyorum seni, her tanıdığından.... sensizliği kaldıramam bilirsin, bilirsin de nerdesin, sen şu yarama tek çaremsin, sen hergün ağlattığın yüreğimsin.... satırları senle doldurdum, her geçene seni sordum, hiçbir şeyden değil, sensizlikten yoruldum, artık kalbime adını koydu |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir umut vardı içimde
bir gün bana geri dönecektin beni ağlattıktan sonra hayata küstürdükten sonra ben benliğimi kaybettikten sonra bana geri geldin. belki zamansız belki umutsuz bir şekilde ama bu küle dönmüş sevgiyi yeniden alevlendirdin gözlerin gözlerime deydi yüreğimse hep seninleydi sanki hiç gitmedin içimden sanki hep içimdeydin. başka bir aşkla doldurmaya çalıştım yerini sonunda bulmuştum beni gerçekten seven birini onuda kendimle beraber söndüremediğim ateşin |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() aslında işin aslı şöyle;
en baştan onu seversin onun için canını bile verirsin sevgine sevgi katarsın gerekirse kanını bile satarsın. değer mi bir vicdansız için? kalbinde onun yeri başkadır kalbin onun için savaşır sana bir tek o yakışır sonra tokatı yüzüne yapıştırır değer mi bir vicdansız için? sonra kendi kendini avutursun zaten sevmemiştim zaten aradığım kişi değildi zaten vazgeçilmez değil zaten benim sevgime layık değil dersin. ve kendini kandırırsın peki değer mi b |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bİr Ben Bİlİrİm Senİ
Cennet Kokan Ellerİnİ Çocuksu GÜlÜŞÜnÜ Bİr Ben Bİlİrİm Katran Karasi GÖzlerİnİ Masum YÜreĞİnİ UmutsuzluĞunu ÇaresİzlİĞİnİ Bİr Ben Anlayabİlİrİm SessİzlİĞİnİ Bİr Ben Dayanamam Derdİm Kendİ Kendİme GİdİŞİnİ GÖrmeye Bak Şİmdİ Bana Bende Senİn Kadar Çaresİz Senİn Kadar Suskun Senİn Kadar Korkak YÜreĞİmle Tek Şeyİ Beklİyorum Kal Demenİ.......... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|