![]() |
![]() |
#221 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Susu
Bir tozlu defter gibiydin Kapatılmış ciltlenmiş sarı yaldızlar içinde Gece yıldızlar içinde Açmaktan korktuğum sayfalarda Bir lahit gibi duruyordun İçimde ve içinde Bir ses yardı susuyu Bir kurşun uyardı pusuyu Son nefes verilmemiş demek ki Ertuğrul Şakar
![]() |
#222 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şairler
Kelimeleri kalkan yaptılar Kelimelerden kaleler kurdular Yüreklerini kelimelere Gömdüler. Ertuğrul Şakar
![]() |
#223 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şaşırt Beni
Damlanın içinde sabır ne kadar Ne kadar senin içinde sevgi Fırtınanın gücü nerden gelir Telefon çalınca ürperir misin Aklına ne gelir şüphe ile Beklediğin algıdır sezgi adına Damla sevgi fırtına mıdır Telefon şüphe ile sezgi arasındadır Beklemek sabırda bir gelişme Haydi seni göreyim şaşırt beni Sabır gösterime bir bıcak gibi gir Gir; alt üst et düzen dediğimi Ertuğrul Şakar
![]() |
#224 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi Bir Noktaya Sığınıyorum
Şimdi bir noktaya sığınıyorum Hiçbir yönü olmayan Biten zamanların ve sözlerin sonunda Orada,öylece bekliyorum Seslerin kesildiği bir korulukta Kalbimin boşaldığı bir durakta Şimdi sesli sessiz harflerde yok Bir yağmur,bir gözyaşı,bir nokta Senin belki farkedemediğin bir sapakta Yeni başlangıçlar için zaman kolluyorum Yeniyi bilmek,yeni sözleri bulmaktır Niçin birşeyler arıyoruz durmadan uzakta Şimdi dediğim ve şimdi dediğin bir an Kanatlanmayı bekliyen mutluluk o kadar çok ki Gecenin karanlığında güneş bir nokta şafakta Ellerim,kalbim,umutlarım bir nokta Sözcükler katarını durdurunca bir bak Bir bak ne kalmış senden sonra ayakta Şimdi niçin yamanıyor şiirler bir tüle Sözcükleri taşıyan,bir hamal kadar inatçı İnatçı bir keçi kadar,koparılmış yaprakta Bir noktanın sesini bulamazsın hiçbir yönde Durup düşünmendir onun sana sunacağı Seni sana döndürecek sadece bir nokta Şimdi bir noktaya sığınıyorum Yeniden başlamak için her yeniliğe Yeniden aşka,sevdaya ve deliliğe 10.12.2004 Ertuğrul Şakar
![]() |
#225 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şubat Ortası Belki Duyarsın
Sevmek için bir hatıra bırakmak yeter Gül yaprağı gibi gönüller düşer Nice bilinmez ayazların çırpıntısıdır İnsan yaşadı mı garibce yaşar Bu şehir kısa mutlulukların kitabıdır Bir gelincik ayıraç olur bükük Sevda kimin muhatabıdır Hazan balyalarından bir yük Esme desemde esiyor rüzgar Esrik birlikteliklerle düşüyor kar Ne günüyse ne günü seni seviyorum ya Bu cemrelerin ardı bahar Hatıralar kervanında hep sen varsın Özdeş bu şehir seninle bir daha Şubat ortası belki duyarsın Karanlıklarını biriktir sabaha Ertuğrul Şakar
![]() |
#226 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Taşır Ay
Ardına bakmadı ki hiç umutlarım Aşkın tadı baharlardan da öte bir şey Veren olursan açılır kapı Yanık yanık çalarsa yakar ney Gönüldeki duygular üşür yorgansız Yıldız gözyaşları şebnem bir yürek Tutsaklıktır teslim olunan aşkın ipi Gecenin kanatlarını üstüne taşır ay Ekersen tohumu bahara gider Umut tohumlarını eke eke git Kar kördüğümüdür düştüğün tipi Ufuk,sultan gönüldeki sırça saray Ertuğrul Şakar
![]() |
#227 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tel Tel yağmurlar
Ipıslak yüreğimle ince ince Düşlerle geçtim seni görünce Dönüştürüyorsun beni sevince Tel tel yağmurları çok seviyorum Alaca sabahın gözyaşı idi Baharın kirpiği ve kaşı idi Sevda güllerinin bir taşı idi Tel tel yağmurları çok seviyorum Nisan başlangıcı sessiz ve ıslak Yüzünü yıkıyor binlerce taslak Ne güzel görünür seninle Maslak Tel tel yağmurları çok seviyorum Gel gülüşünü ıslat bu sabah Gönlümün çiçeği buket buket ah İçim sesleniyor 'Haydi çık, yallah' Tel Tel yağmurları çok seviyorum Ertuğrul Şakar
![]() |
#228 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tut ki Dünya Benim Gemim
Tut ki ney değil inleyen benim Ruhumu etle bürüdü tenim Tut ki ışıkla örüldü hücrem Tut ki dünya benim gemim Geçmeden dalgalara beni gör Bulutların gölgelediği benim Bırak renkleri şekilleri sana ne Varlık olarak en mükemmelim Şeklin ve ruhun özetiyim Gözlerim,gülüşüm ve elim Seni ararsan bana gel Gel semada raks edelim Neyi üfleyen sen benim Güzelliğin simgesidir tenim Neyi arıyorsun benden gayri Ben benim,vekil benim Ertuğrul Şakar
![]() |
#229 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Türk Vatanı
Vakit ayrılmıştır bir varlığa Candan öte bir mukaddestir bu Paylaşılan bir mutluluk Ayrıştıran bizi diğerinden Sınırsız bir yeryüzü üstünde Bekanın çizgisi varlık Biz derken bizim olan Gökleri aynı bayraklık Altı fidan kanıyla yoğrulu Üstü iradelerin gençlik bahçesi İmanlarla çizilmiş coğrafya Hür olmanın nefesi Ayrılmış vakitlerde genç asker Bekler yüreğinde atanı Bozkırı, dağı, taşı Türk Vatanı Ertuğrul Şakar
![]() |
#230 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umudun Ucunda Yaşamak
Döküldüğün zaman arınacaksın Akılla sezgi arasındaki kavgadan Formüller içinde yaşamak Hazzı hangi metod tutabilir mutlulukta Boş verdiğin zaman düşüneceksin Kuru bir tükenmişlikte bir tohum olsana Umudun ucunda yaşamak Seni bütün taçlar kıskanmalı kutlulukta Boşa doluya almayan bir aralıkta gülümse Gecenin on ikisi olunca ayır kafatasını Anı avucunda yaşamak Nasıl bir şey boşaldığın zaman dökülüş Kara *******i hayal denklemleriyle karşılaman Tohum gücünde yaşamak Döküldüğün zaman arınacaksın Kuru bir tükenmişlikte bir tohum olsana Ertuğrul Şakar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ertuğrul Bayam | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 591 | 05-28-2009 05:41 PM |
Ertuğrul Şakar | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 260 | 04-21-2009 07:44 PM |
Ertuğrul Bayam | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 592 | 08-07-2008 02:17 PM |
Ertuğrul Özkök'ün Tek Beklentisi/21 Temmuz | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2007 12:32 PM |
Çağla 6., Ertuğrul 8. sırada.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-02-2006 11:12 AM |