![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gecenin kör karanlığında uyandım.
Seni uyandırmaya kıyamadım. Hiç melek görmedim ama Melekler kadar güzelsin dedim. İltifatımı sana duyuramamanın sıkıntısı içimde Nefes alış verişini seyrettim uzunca, Bir inip bir kalktı, Tekrar inip tekrar kalktı göğsün, Bir makine düzeninde Huzur ve sükûnet dokudu. Yeşil, yemyeşil çimenlerde Doru bir at otladı durdu. Sonra bir an esnedin, Bir solukta içine çektin Yatak odamızın Mis kokulu atmosferini. Dişlerini gördüm İnci, mercan dişlerini Bu benzetmeler başka şiirlerde de var, Ama öyle ne yapayım Yalan söyleyecek, uyduracak halim yok ya! Mavi masmavi bir okyanusta Bir yunus oynadı durdu. Önce, sola döndün yavaşça Göz kapaklarında bir hareket, Rüya görüyordun mutlaka, Gülümsedin kendi kendine Baktım yastık gülümsedi, Yorgan gülümsedi, Zaten gülümsüyordu Masada duran resimlerimiz. Gülümsedi gibi geldi oda Belki de gülümsedi, kim bilir? Uyumakla uyanıklık arasında Bir kıpırdadın, sonra Yeşil gözlerin aralandı. Bir ışık, kanat çırpıp pencereden içeri süzüldü Gece mavisine yakın lacivert bir gecede Bir yıldız parladı durdu.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|