![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kadının biri bir gün golf oynarken topu ormana kaçmis. Topunu aramaya koyulmus ve tuzaga yakalanmis bir kurbaga görmüs. Kurbaga ona, "Beni bu tuzaktan kurtarirsan, sana 3 dilek hakki taniyacagim".
Kadin onu kurtarmis, kurbaga da "Tesekkür ederim, ama sana dileklerinle ilgili bir kosulu söylemeyi unuttum. Ne dilersen dile, kocan 10 kat iyisine veya fazlasina sahip olacak!" Kadin "Tamam" demis. İlk dilek olarak dünyadaki en güzel kadini olmak istemis. Kurbaga onu uyarmis, "Bu dilek, senin kocani da dünyanin en yakisikli adami yapacak ve kadinlar onun basina üşüşecek". Kadin, "Bu önemli degil, çünkü ben en güzel kadin olacagim, onun gözü benden baskasini görmeyecek". ve dünyadaki en güzel kadin olmus. İkinci dilek olarak, dünyadaki en zengin kadin olmak istemis. Kurbaga da, "Bu kocani dünyadaki en zengin adam yapacak, senden de 10 kat zengin olacak" demis. Kadin, "Bu da önemli degil, çünkü benim olan onun, onun olan da benimdir", dünyadaki en zengin kadin oluvermis. Kurbaga, üçüncü dilegini sordugunda,kadin "Hafif bir kalp krizi geçirmek istiyorum" demis...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Taş Gibi Kadın Genç Oğlana Veriyor Kadın Çok Seksi Ve Dolgun | HardSex | Yabancı Adult Videolar | 0 | 02-28-2010 10:41 PM |
Taş Gibi Kadın Genç Oğlana Veriyor Kadın Çok Seksi Ve Dolgun | HardSex | Yabancı Adult Videolar | 0 | 02-16-2010 10:25 PM |
Kadın Yüzümü Çekme A.-mı Çek diyor Adam Girip Cıktıkca Kadın İnliyor Sesli | ediz_denge | Capsiz Ve Sorunlu Videolar | 1 | 01-06-2010 12:22 AM |
sarısınlar her zaman akıllıdır | UseLanMaz | Adult eski arşiv | 5 | 11-17-2008 12:40 PM |
türkler akıllıdır | Anarchist | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-27-2005 07:36 PM |