www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-27-2005, 07:36 PM   #1
Anarchist
Geçerken Uğradım

Anarchist Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 3734
İtibar Gücü: 1483
Rep Puanı : 2167
Rep Derecesi : Anarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant future

İkiz Kulelerdeki Türkler

Terörist saldırıda çöken ikiz kulelerde çalışanların büyük bir bölümü öldü. Kulelerde çalışan Türklerin büyük bölümüyse hayatta... Basına yansıyan hikâyelere göre Türklerin kurtuluş sırları şöyle :
En kötüsünü düşündüler : Bina sarsılınca Türklerin akıllarına iki olasılık geldi : Ya uçak çarptı, ya deprem oldu. ABD`lilerse sistemlerde patlama oldu diye düşündü. Türk `Nasıl kurtulurum`u planlarken ABD`li masasında çalışıyordu.

Anonsları dinlemediler : Resmi emirleri ciddiye almayan Türkler, izdihamı engellemek için hoparlörden yayılan "Binayı terk etmeyin" uyarılarına aldırmayıp hemen merdivenlere yöneldi.
Cepler hep açık : Tam bu sırada en ciddi toplantıda bile kapamadıkları, tuvalette dahi yanlarında bulundurdukları cep telefonları çaldı, dostları "çabuk kaç, binaya uçak çarptı" diye uyardı.
Emniyet şeridini ihlal : Binadan kurtulan bir Türk`e kulak verelim: Amerikalılar merdivenin sağından tek sıra halinde iniyordu. Polise "Neden solu kullandırmıyorsun?" dedim. "Yukarı çıkanlara ayırdık" dedi.

Gülüp tek başıma soldan jet gibi indim. 2 dakika sonra bina çöktü.
İleriyi gördüler : Kurtulan bir Türk kızı anlatıyor : "Binadan çıkınca hemen uzaklaştım. Çünkü depremde binalar sallantıdan 15-20 dakika sonra çökmüştü. ABD`lilerse binanın önünde telefonla `Kurtuldum` diye müjde veriyorlardı. Kuleler çökerken sanırım altında kaldılar."

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı