![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 2 Thanked 43 Times in 31 Posts
Üye No: 3734
İtibar Gücü: 1483
Rep Puanı : 2167
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() İkiz Kulelerdeki Türkler
Terörist saldırıda çöken ikiz kulelerde çalışanların büyük bir bölümü öldü. Kulelerde çalışan Türklerin büyük bölümüyse hayatta... Basına yansıyan hikâyelere göre Türklerin kurtuluş sırları şöyle : En kötüsünü düşündüler : Bina sarsılınca Türklerin akıllarına iki olasılık geldi : Ya uçak çarptı, ya deprem oldu. ABD`lilerse sistemlerde patlama oldu diye düşündü. Türk `Nasıl kurtulurum`u planlarken ABD`li masasında çalışıyordu. Anonsları dinlemediler : Resmi emirleri ciddiye almayan Türkler, izdihamı engellemek için hoparlörden yayılan "Binayı terk etmeyin" uyarılarına aldırmayıp hemen merdivenlere yöneldi. Cepler hep açık : Tam bu sırada en ciddi toplantıda bile kapamadıkları, tuvalette dahi yanlarında bulundurdukları cep telefonları çaldı, dostları "çabuk kaç, binaya uçak çarptı" diye uyardı. Emniyet şeridini ihlal : Binadan kurtulan bir Türk`e kulak verelim: Amerikalılar merdivenin sağından tek sıra halinde iniyordu. Polise "Neden solu kullandırmıyorsun?" dedim. "Yukarı çıkanlara ayırdık" dedi. Gülüp tek başıma soldan jet gibi indim. 2 dakika sonra bina çöktü. İleriyi gördüler : Kurtulan bir Türk kızı anlatıyor : "Binadan çıkınca hemen uzaklaştım. Çünkü depremde binalar sallantıdan 15-20 dakika sonra çökmüştü. ABD`lilerse binanın önünde telefonla `Kurtuldum` diye müjde veriyorlardı. Kuleler çökerken sanırım altında kaldılar."
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
sarısınlar her zaman akıllıdır | UseLanMaz | Adult eski arşiv | 5 | 11-17-2008 12:40 PM |
O DÖnemkİ TÜrkler | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 8 | 08-23-2007 11:08 AM |
TÜrkler Baksin !!! | Rage1905 | Eskiler (Arşiv) | 26 | 09-07-2006 06:10 PM |
kadın akıllıdır | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 6 | 04-30-2006 04:56 PM |