![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 91 Times in 46 Posts
Üye No: 15227
İtibar Gücü: 1477
Rep Puanı : 5082
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Titremeye devam ediyor amansızca kalbim, Ellerinden tutup daldığımdan beri gözlerine... Bir ikilem daha başladı sensiz, utanç yoktu içinde. fakat hüzün... derinden iz süren ve geçtiği yollarda nilfam ayak izleri bırakan bir hüzün peşinden ayrılmıyordu. durup omuzlarından sarsmak istiyordu hüznü; neyin peşinde olduğunu duymak istiyordu. sonra yatışıveriyordu öfkesi. biliyordu çünkü. gayet iyi biliyordu ki,hüzün denilen şey tıpkı siyah dalgalı saçlarının arasına nasılsa yerleşivermiş beyaz bir saç teline benziyordu. hüzün,kopardıkça çoğalıyor,çoğaldıkça arsızlaşıyordu... Düşlerimde büyüttüğüm hayal! Biliyordu sensiz iki sızıyı; biri yüreğinden, biri gözlerinden... Şimdi nerdeydi ey hayal? Nerdeydi olmak için var olduğum sebep? |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
DhemlyChay (06-21-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2106
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Yüreğine Sağlık Arkadaşım
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bir öykü yazmak istiyorum düşlerimde... | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-01-2008 12:28 PM |
Düşlerimde | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-06-2008 10:08 PM |
Siyahlar gördüm dün gece düşlerimde, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-27-2008 09:06 AM |
Siyahlar gördüm dün gece düşlerimde, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-27-2008 09:05 AM |
Seni Görüyorum Düşlerimde | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-02-2006 09:19 PM |