![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3254
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >> 1. gün
>>böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum. >>oha hortumumu bile kesmişler! meme diye, süt diye birşey varmış. >>nerden nasıl bulunur bu ya? >>hayattan daha 1. günden soğutacaklar beni. > >>2. gün >>meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum allah emiyorum, tık yok, >>süt başka yerde mi? neyse biraz daha emdim geldi, fazla abanınca meme >>sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok yalnızım be >>günlük. hayır bişi değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde >>yemediğim arkamdaydı en azından, bak yine aklıma geldi, hortumu bile >>kestiler yaa! >>uykum geldi yine. zzzzz! > >>3. gün >>memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. iyi ki >>varsınız. > >>4. gün >>bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere gittik >>galiba. memeden ayrılınca bağrıyorum geri geliyor, sonra uyuyorum, >>uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar bağrınca geri >>geliyor nasılsa. sıçmak da zevkliymiş be, eskiden yapamıyordum. > >>5. gün >>bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim. dikkat ettim de >>her yaptığımda temizliyorlar, bunu sevdim. dikkatimi çeken bir noktada >>şu ki, amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır tutamıyorum >>********im, pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler bari de >>çatlatmasak daha ilk günden. > >>6. gün >>avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef >>farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, >>alemin maymunu oldum iyi mi? >>bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok >>süt içeyim en iyisi. hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o >>eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em allah em, bak yine >>aklıma geldi, ********ler kesti hortumu yaa. > >>7. gün >>bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış. yine uykum geldi. > >>8. gün >>biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık. >>kaka yapma işini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf >>pislensin, eziyet olsun. naapayım ama alt açıkken daha rahat >>roketleyebiliyorum. kaka yaparken başka birşey daha yapıyorum galiba, >>anlamaya çalışacağım bakalım. > >>9. gün >>çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da >>beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor. bu süt her derde >>devaymış,bugün bunu gördüm. > >>10. gün >>sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam >>alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiyiş >>neymiş. >>bu arada memelerin arasından dün gördüğüm lavuk gündüzleri piyasada >>yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı. > >>11.gün >>al işte, başladı yine bir arıza. sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, >>böyle gaz gibi bişi, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum >>çıkaracağım diye. >>sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim. > >>12. gün >>bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı >>bastım ben de. uyutmadım, diktim bunları da hazır asker. sonra bir >>saldım ki evlere şenlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatırlamıyorum > >>13. gün >>annemin suratına sıçtım. tamam utandım biraz da insan bebeği götünden >>öper mi yaa. ayıp oldu di mi? naapıyım abi, neyse fazla kızmadı >>herhalde. > >>14. gün >>anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bi >>randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu memelere bir >>rating aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi >>söyleyebilsem. > >>15. gün >>topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama >>canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince >>sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet >>yaptırmıyorlar, şu memelere karşı biraz daha dikbaşlı durabilsem. > >>16. gün >>şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım, çok seviyorum onları, >>onlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardan >>uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben. bugün benden biraz büyük biri >>geldi yanıma, sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyo hala. >>sonradan öğrendim kuzenmiş, neyse yazdım kenara intikam alınacak. > >>17. gün >>etrafı daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayıf, >>memeyi kavrayabiliyorum ancak. bir de bu eller ve ayaklar banmı ait >>tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey. yüze ve >>gözlere dikkat etmem lazım ama, tırnaklar tehlikeli. diğer yandan >>annem bugün onları kesmeye çalıştı ama huysuzluk ettim, etmeseydim >>daha iyi olacaktı galiba, bak çizdik tam gözün altını yine. > >>18. gün >>elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de >>yapmıyor. sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar. >>aslında hala çıktığım yeri özlüyorum, geri girme imkanım olmaz mı acaba? > >>19.gun >>nihayet o adamin neden eve sadece ak$amlari geldigini anladim megerse >>bana ve anneme bakmak icin gunduz cali$iyomu$.. >>aferin gozume girdi $imdi bak!.. > >>20. gün >>tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık. >>ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni >>kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi. bir ara meme açıkken >>kıstırdım ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme >>yüzeyi bayağı bir farklı.
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
Teşekkür Etme: 29 Thanked 15 Times in 3 Posts
Üye No: 7294
İtibar Gücü: 1459
Rep Puanı : 760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() güsel ebbek ıolasım geldi o memeleri özledik bea
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 96 Thanked 62 Times in 35 Posts
Üye No: 14915
İtibar Gücü: 1553
Rep Puanı : 3110
Rep Derecesi :
|
![]() evet konu guselde keske bıraz daha ozenseydın ...
ctrl-c ctrl-v yapmıs olsan bıle bıraz daha guzellestırebılırdın...
![]() TeşekküreTıklaaDurmaHadiTıklasanaaaTıklaTeşekküreHadiKimiBekliyosun? [IMG]http://summer_dance.**************/gifler/bloodani.gif[/IMG] [IMG]http://summer_dance.**************/animationcoca753_1.gif[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bir bebeğin günlüğünden...!! | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 3 | 07-06-2007 07:30 PM |
Bebeğin avucundaki.. | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 5 | 10-14-2006 11:08 PM |
bebeğin ilk 20 günü | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 4 | 08-28-2006 11:32 PM |
**** AşK GüNCeSi **** | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 5 | 06-23-2006 12:09 PM |
**** AşK GüNCeSi **** | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 03-30-2006 11:18 PM |