![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3939
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Hepiniz mektuplarınızda, "Ben şehit düşersem ağlamayın" diyordunuz... Ama 5'inizi de böyle görmek isyan ettiriyor, ağlıyoruz be aslanlar....
![]() 5 kahraman daha şehit Yüreksiz hainler Bitlis'te mayınlı pusu kurdu. 5 korkusuz Memedimiz; Üstçavuş Hakan Toydemir, Uzman çavuşlar Hayrettin Karabıyık, Ramazan Okur ile erler Nurdoğan Zorgün ve Erdal Kavallı oracıkta şehit düştü. Türkiye'ye ateş düştü Balıkesir, Kahramanmaraş Ankara, Sivas ve Bursa'da yas var. Analar-babalar "Vatan sağolsun" deyip ağlarken, dün Bitlis'te şehit töreni vardı. Bayrağını kapan koştu. Asker ve vatandaş, şehitleri için gözyaşı döktü. Vatan sağ olsun Türkiye 5 Mehmetçiğe ağlarken, komutanları asker sözü verdi: Hainleri, döktükleri kanda boğacağız.... 'Bir Mehmet gider, bini gelir' Bitlis'te, PKK teröristlerince döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan 5 Mehmetçik için İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda düzenlenen törende, gözyaşları sel oldu. Törende konuşan Alay Komutanı Albay Zafer Cengiz, ana-babaların, "Bir Mehmet gider ve yerine bin Mehmet göndeririz, yeter ki vatan sağolsun" dediğini vurguladı ve şöyle dedi: "TSK gücünü, bu iman ve inançtan alıyor. Biz de ülkede tek terörist kalmayıncaya kadar mücadele edeceğiz." ![]() 'Mücadele devam edecek' Albay Cengiz, şehitlere şöyle seslendi: "Kanınızla yoğrulan vatan toprağı için, görevinizi sonuna kadar yaptınız. Söz veriyoruz ki omuz omuza verdiğimiz bu mücadeleyi sizden sonra da sürdüreceğiz ve hainleri döktükleri kanda boğacağız.'' Okunan duaların ardından, Kıdemli Üstçavuş Hakan Toydemir (30) Ankara'ya, Jandarma Uzman Çavuş Hayrettin Karabıyık (35) Balıkesir'e ve Ramazan Okur (20) Bursa'ya, Nurdoğan Zorgün (20) Kahramanmaraş'a, Erdal Kavallı (20) ise Sivas'a gönderildi. 'Beni merak etme' Ramazan Okur'un Bursa Osmangazi'nin Emek beldesinde oturan ailesi, gece yarısı aldıkları acı haberle yıkıldı. Okur'un, olaydan 1 saat önce annesi Hanife Okur'u aradığı ve "Anne ben burada rahatım, merak etmeyin. Babamın maaşı buraya gelmeniz için yeterli değil, siz orada rahat olun. Siz orayı, ben burayı bekliyorum" dediği öğrenildi. Haberi alınca fenalaşan baba Murat Okur, doktor kontrolü altında tutuluyor. İzmir'e tayini çıkmıştı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hayrettin Karabıyık'ın Balıkesir Yaylacık Köyü'nde oturan ailesi, acı haberle yıkıldı. Evli ve 3 kız babası Karabıyık'ın İzmir'e tayini çıktığı, ailesini köye bıraktıktan sonra ilişiğini kesmek için Bitlis'e gittiği öğrenildi. Anne Gülfidan Karabıyık, "Hayrettin hep 'Korkma, geleceğiz' derdi. Ama oğlum görev süresinin bitmesine 10 gün kala şehit düştü" diye ağladı. 'Severek gitti...' Kıdemli Üstçavuş Hakan Toydemir'in Beypazarı'nda yaşayan babası Necip Toydemir, teselliyi torunlarında bulacağını söyledi. Hakan'ın, 4 çocuğunun en küçüğü olduğunu anlatan baba Toydemir, "Bu mesleğe severek girdi, severek yaptı. Vatan sağolsun" dedi. 'Şehit olursam ağlamayın' Şehit Nurdoğan Zorgün'ün Kahramanmaraş'taki evine ateş düştü. Acılı baba Salman Zorgün, oğlunun 2 gün önce aradığını söyleyerek, şunları anlattı: "Bana, 'Hava ısınıyor, terör de ısınıyor. Ama hiç korkmuyoruz. Komando olmanın tadını çıkartıyorum. Şehit olursam ağlamayın' dedi. 2 gün sonra şehit haberi geldi. Allah teröristlerin belasını versin, başkasının canı yanmasın." Erdal Kavallı 5 aylık askerdi Erdal Kavallı'nın memleketi olan Sivas Camili Mahallesi, acı haberi aldığı andan beri teröre lanetler yağdırıyor. Şehidin babası Sedat, annesi Rabia ve kardeşi Samet'i teselliye çalışan mahalleliler, Erdal'ın herkesin yardımına koştuğunu anlatarak gözyaşı döküyor. Baba Kavallı, 5 ay önce vatani göreve uğurladığı oğlu ile 1 gün önce konuştuklarını söylerken, acı habere inanamıyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
ege10 (07-16-2006), ultraslangonen (07-20-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() ![]()
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ŞEHİTLERİMİZ...
bizim evlatlarımız bizim gençlerimiz, ya diğerleri, kimin piçleri, kimin kahpe dölleri. Evlât vermiş anaların sızısı, Dul kalan gelinin kara yazısı, şehidin yetim kuzusu, ne yapar şimdi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Üye No:
![]() bilgilerin için teşekkürler
|
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2100
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() Allah PPK denen Köpeklerin Belasını Versin...
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1936
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Askerde böylesi üzücü manzarayla cok karsilastim,kahrolsun PKK hainleri sehitler ölmez vatan bölünmez.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() paylaşım için saol...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Arda ağladı! | SaRouMaNe | Eskiler (Arşiv) | 2 | 02-11-2009 11:29 AM |
Bir Sana Ağladı Bu Şehir | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-17-2008 07:03 PM |
Bir Şair Ağladı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-17-2008 07:03 PM |
Ağladı 2 | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 12:49 PM |
Ağladı, hayatı kurtuldu | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-02-2007 05:41 PM |