www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-21-2006, 01:54 PM   #1
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2462
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

otussubat; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28; İl: Antalya
Komşumuzun oğlu İstanbul´a polis olarak atandı. Giderken annesinin tembihi: “Oğlum, bak oralarda hırsızı, kapkaççısı var; uzak dur e mi?” E teyze o da uzak durursa bizi kim koruyacak yaa!?

sleepwalker; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 29; İl: İstanbul
Geçen akşam bir arkadaşımla Paşalimanı sahilinde, deniz kenarında bir bankta oturmuş etrafı seyrediyorduk. Yandaki bankta 50´li yaşlarda bir karı koca, ayaklarının altına büyükçe bir gazete kağıdı sermiş çekirdek yiyorlardi. Yediklerini gazete kağıdının üzerine atıyorlardı. İşleri bittiğinde gazete kağıdını toplayıp götürdüler; ortada hiç çöp bırakmadılar. Yurdum insanı işte, hem çöpü yere atma güdüsünü tatmin ediyor hem de etrafı kirletmiyor.

fatfatfat; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 33; İl: İstanbul
Ergenlik çağımın başladığı yıllarda ilk meniyi görünce şaşırmıştım. Hatta koskoca insana beden oluşturan şey, bu birkaç damla diye düşünürken, dahiyane fikrimi uygulamaya koyup aylarca her seferinde ayrı bir poşete boşalıp onu hava almayacak şekilde iyice bağlayarak karanlık ortamlarda saklamıştım. Haftalar sonrasında kontrol ettiğimde pis bir kokudan başka bir belirti olmadığını görünce acaba neyi eksik yaptık diye yeni deneylere yelken açmıştım. O zamanlar demek ki ,bu iş için bir de kadın lazım geldiğinin farkında değilmişim. Magmada benim kadar olaylardan bi´haber delikanlı yoktur herhalde.

SonOsmanli78; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28; Ülke: Almanya
Elimde terlik, duvardaki, iki gecedir arayıp bulamadığımız sivrisineğe tam vuracağım abim “Duur! Öyle sert vurup duvara yapıştırma! Hafifçe vur, ayağı kırılsın, yere düşsün, camdan atarız.” diye atıldı. Oldu abi, olmazsa bir dahakine topuğuna sıkarım.

world puan; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 31; İl: Aydın
Seneler önce arkadaşımla iddialaşmamız sonucunda bir litre ayçiçek yağını lıkır lıkır içtim. Şişeyi indirdiğim anda zaferimden daha çok gerizekalılığımı hissettim iliklerime kadar.

seam; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 31; İl: İstanbul
Haftasonu evde karımla birlikte “Örümcek Adam 2” filmini izliyorduk. Filmin bir sahnesinde Örümcek Adam kurtardığı sevgilisi için iki bina arasında büyük bir ağ yaptı, birlikte o ağda gökyüzünü seyrettiler. Tam da o sahnede karımın bana söylediği “Sen bana hiç böyle bir ağ yapmadın.” cümlesinden sonra kadınları anlama çalışmalarıma bir son vermiş bulunuyorum. Duyrulur.

otomatikzıpzıp; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 22; İl: Kocaeli
Bir kız arkadaşımın bana yaptığı yanlışı affettirmek için aldığı koca bir demet papatyayı eve götürdüğümde annemin yorumu: “Oğlum bunları kurutalım da papatya çayı yapalım.” olmuştu. Ben o zaman şaka yapıyor sanmıştım ama şu anda keyifle o papatyalardan yapılmış çayı içiyorum. Annemi bu yaratıcı fikrinden dolayı kutluyorum.

Yıllar önce deliler gibi sevdiğim erkeğe aşkımı itiraf etmeye gitmiştim. Bir kafede buluştuk. Bana bir arkadaşıyla geleceğini söyledi. Tam biz otururken yanımıza biri geldi. Ben de arkadaşı olduğunu sanıp ayağa kalkıp adamla tokalaştım. Meğer gelen garsonmuş; ne yazık ki ben bunu adamın “Ne içersiniz?” sorusundan sonra anlayabildim. Tabii aşkım karşımda gülmekten yıkıldı. Zafere ulaştım mı? Hayır. Rezil oldum mu? Evet. Sarışın mıyım? Sapına kadar.

ben_n´olcam?; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 28; İl: İstanbul
Geçen annemin yanına uğrayayım dedim, onun da günü varmış. Annem fırsat bu fırsat bana çocuklarla ilgilenme görevini verdi. Boyamaydı, körebeydi derken ´eskiciminder´ oynamaya karar verdik. Çocuklar eşya olacak ben de en beğendiğim eşyayı seçecektim. 8 yaşında bir kız çocuğu şişme kadın, 10 yaşındaki bir erkek çocuğu da vibratör oldu. Bunlar ne çabuk gelişiyorlar böyle, kimleri örnek alıyorlar. Benim kadar şok oldunuz mu bilmiyorum ama ben yine de söyleyeyim; ben yatak olan çocuğu seçtim. Bu defa fesatlıktan değil, kız zar zor köprü kurmuş, benim seçimimi yapmamı bekliyordu, emeğin hakkını vermek içindi yani.
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı