www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-23-2006, 11:21 AM   #1
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3034
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute
Varsayılan Barcelona yönetim kurulu istifa ediyor

İspanya'nın FC Barcelona Kulübü'nde yönetimin, görev süresinin dolmasından dolayı mahkemenin aldığı karar gereği istifa edeceği ve yeniden seçime gidileceği bildirildi.

FC Barcelona Kulübü'nün bir üyesinin, kulüp başkanı Juan Laporta'nın görev süresinin 30 Haziran 2006 tarihinde dolduğuna ilişkin mahkemeye yaptığı başvuru kabul edilince, Laporta ve tüm yönetim kurulu üyeleri istifa edeceklerini açıklamak zorunda kaldılar.

Laporta ve ekibi, yeniden aday olacaklarını açıklarken, seçimlerin büyük olasılıkla 10 Eylül tarihinde gerçekleştirileceği ve o zamana dek geçici bir komitenin görev yapacağı kaydedildi.

Geçen sezonun La Liga ve Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan FC Barcelona'da yaşanan beklenmedik krizin daha da büyümesi olasılığı bulunduğu ve Laporta'nın, yönetmeliğe uymamaktan ötürü seçimde aday olamayabileceğinin de söz konusu olduğu iddia ediliyor.

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-23-2006, 11:27 AM   #2
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3256
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

hım... laporta iyi işler yaptı aday olması engellenmez ise yeniden secilir bence ....

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-23-2006, 01:45 PM   #3
ege10
ÇaKaL Üye

ege10 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 336
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1937
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi : ege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond repute

Paylasimin icin tesekkürler.
ege10 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı