![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "Hedefim yeniden Milli Takım!"
![]() Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Ergün Penbe, ''Bu sezon hedeflerimden biri Galatasaray'da banko forma giyebilmek, diğeri de Milli Takım'da yeniden oynayabilmek'' dedi. Futbol Federasyonunun aylık resmi yayın organı Tam Saha dergisinin Ağustos sayısında röportajı yer alan Ergün Penbe, ''Fatih Hoca, 'Eğer ihtiyacım olursa Ergün'ü, Hakan Şükür'ü, Tugay'ı da kadroya çağırırım' dedi. Böylesine güvenilmek nasıl bir duygu veriyor sana?'' şeklindeki soruya, şu yanıtı verdi: ''Benim için büyük bir onur. Bu sezon hedeflerimden biri Galatasaray'da banko forma giyebilmek, diğeri de Milli Takım'da yeniden oynayabilmek. Bunlar için çalışacağım. Fatih hocam da bana o görevi verirse elimden gelenin en iyisini yine yaparım. O konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın.'' 34 yaşındaki Ergün, ''Kendimi iyi hissettiğim yere kadar oynamayı arzu ediyorum'' derken, saha içersindeki soğukkanlı duruşuyla ilgili bir soruya şu yanıtı verdi: ''Bu insanın yapısıyla alakalı bir şey. Mesela tribünden baktığınız zaman bile Hasan Şaş'ın hırsını görebiliyorsunuz. Bana baktığınız zaman ise buz gibi bir adamla karşılaşıyorsunuz. Sanki hiç hırsım yokmuş gibi görünüyor. Bu durum, insanların farklı yansımasından kaynaklanıyor. Kazanma hırsı olmayan bir insan olduğunu düşünmüyorum. Ama benim duruşum çok farklı. Bu herhalde hem aile yapısından hem de karakterimden kaynaklanıyor. Çok soğuk ve hiç hırsı yokmuş gibi görünüyorum ama o hırsı her zaman içimde taşıyorum.''
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Özgür: "Hedefim Fener'e geri dönmek" | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 06-30-2009 07:12 PM |
"Hedefim teknik direktörlük" | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-07-2006 06:39 PM |
"Arkaspor güçlü, ancak yenilmez bir takım değil" | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 04:07 PM |
"Milli Takım iyiye gidiyor" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-16-2006 07:24 PM |
Kobe: "Heyecan veren bir takım olduk"/21eylül | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-21-2006 05:20 PM |