![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3162
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından TOFAŞ'ın antrenörü Nizamettin Çakır, hafta sonu karşılaşacakları İzmir Arkaspor'un güçlü, ancak yenilmez bir takım olmadığını söyledi..
Çakır, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında galibiyet alamadıklarını, hedeflerinin ikinci yarı birkaç galibiyet elde edip klasman grubu maçlarına iyi hazırlanmak olduğunu bildirdi. Geçen yılın şampiyonu İzmir Arkasspor'un, maçın doğal favorisi olduğunu dile getiren Çakır, ''Ama biz de sahaya yenilmek için çıkmayacağız. Direnmeye çalışacağız. İzmir Arkasspor güçlü bir takım, ama bu 'yenilmez' anlamına gelmez'' dedi. Çakır, libero mevkine Konya Meram'dan Hasan Kuter'i transfer ettiklerini sözlerine ekledi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Türkiye'nin ve Avrupa'nın en güçlü takımı" | uprocking | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-17-2007 02:27 PM |
Ümit Özat "Üzüldüm ancak yılmadım, çalıştım!" | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-04-2006 09:10 PM |
"F.Bahçe Newcastle'a yenilmez" | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 6 | 10-19-2006 05:08 PM |
Uğur: "Bu takım benim değil" | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2006 11:29 AM |