![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1825
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Fransa'nın yetiştirdiği yıldızlar arasına adını yazdırdı Nicolas Anelka. Hep sorunlu gösterildi, önemli kulüpleri bir bir dolaştı. F.Bahçe formasını da giydi. Büyük ümitler beklenen yıldız oyuncu hayal kırıklığı yaşattı. Takıma bir türlü uyum sağlayamadı. Sürekli İngiltere'ye gitmekten bahsetti. Ağustos ayında da muradına erdi. Bolton'a transfer olan Anelka burada eski günlerini ararken, takımının Newcatle'ı önceki gün 2-1 yendiği maçtan sonra sarı lacivertlileri sevindirici mesaj gönderdi.
Bolton'a 8 milyon Sterlin'e gitti 8 milyon Sterlin'e Ada'ya geri dönen Anelka, "Fenerbahçe gerçek futbolunu oynarsa Newcastle'ı yener" dedi. Tecrübeli futbolcu, St.James Park'ta Perşembe günü oynanacak UEFA Kupası grup maçında her iki takımı tanıdığı için iyi bir değerlendirme yaptığını ifade etti ve şöyle konuştu: "İki ay öncesine kadar orada oynadığım için Fenerbahçe'yi iyi tanıyorum. Bugün karşılaştığımız Newcastle'ı sahada yakından tanıma fırsatını buldum. Defansında çok boşluklar gördüm. Fenerbahçe bildiğim futbolunu burada oynarsa Newcastle'ı yener. Benim tahminim St.James Park'ta maç 1-1 berabere biter." Fenerbahçe'den bahsedildiği zaman heyecanlanan ve yüzünde gülücükler açan Anelka, sözlerini şöyle sürdürdü: Geri çağrılmam morali arttırdı "Fransa Milli Takımı'na çağrıldığım için hem mutluyum, hem de gururluyum. Bu olay bana moral verdi. Fenerbahçeli taraftarlar gibi burada da bana büyük ilgi gösteriliyor. Bu da beni sevindiriyor, güç veriyor. Burada Anelka'nın ölmediğini göstereceğim. Newcastle karşısında bunu gösterdiğime inanıyorum." Fenerbahçe korkmayacak Bolton, Newcastle'yi 1-0 yenilgiden gelip 2-1 yenerken gazeteler de geniş yer ayırdı. Gazeteler Anelka'nın oyununu beğenirken, Daily Mirror, "Newcastle-Bolton maçından sonra Fenerbahçe İngiltere seyahatinden korkmaz" yorumunu yaptı. Gazete ayrıca Newcastle defansını, "Kamikaze savunması" na benzetti. Bolton Wanderers'ın en iyi oyuncusu olarak gösterilen Anelka için de İngiliz basını, "Bolton Wanderers forveti Anelka sayesince her takıma tehdit oldu" yorumunu yaptı. Yolculuk bugün Fenerbahçe, UEFA Kupası'nda Perşembe günü oynayacağı Newcastle maçının hazırlıklarını dün yapılan antrenman ile sürdürdü. Akşam yapılan çalışma öncesinde teknik direktör Arthur Zico, futbolcularıyla kısa bir görüşme yaptı. Brezilyalı çalıştırıcı, oyuncularının Ankaraspor maçını unutmalarını, toparlanmalarını ve kupa maçına konsantre olmalarını istedi. Bu arada sarı lacivertli takım bu akşam özel bir uçakla İngiltere'ye gidecek. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Polat: "F.Bahçe şampiyon olmasın diye..." | cLσwηкяaL | Galatasaray | 0 | 04-22-2010 02:19 PM |
Polat: "F.Bahçe ile denk bir yarış yapacağız" | cLσwηкяaL | Galatasaray | 0 | 04-16-2010 04:43 PM |
"F.Bahçe UEFA'da final oynar" / 29 Aralık | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-29-2006 02:37 PM |
"F.Bahçe Türk futbolunun Chelsea’si" | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 3 | 12-07-2006 06:41 PM |
"Arkaspor güçlü, ancak yenilmez bir takım değil" | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 04:07 PM |