![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Aylardan Şubat'ta doğmuşum ben
Her Şubat'ta doğardım yeniden Şubat'ları çok severdim ben Şubat'larda yağmurlar Her Şubat'ta yeniden tazelenirdi anılar Diğer aylar için pek takıntım yoktu Ama şimdi Mayıs'lar Mayıs'lar gelirken ölümü hazırlayacak bana Ben her Mayıs'ta ölüp ölüp dirileceğim Neden Mayıs'larda ölürüm bilir misiniz dostlar Güzeller güzeli bir kız yeğenim vardı İşte bu ayda Mayıs'ta Onu trafik canavarı aldı Sadece kulaklarımda Dayıcığım dediği seslenişi kaldı O ne muhteşem çiçekti Onun ne mis kokusu vardı Hayat dolu gülümserdi bana Ne şakalar yapardı Daha söylenemeden adın ne yaşadın Bu kadar kısa mı olacaktı hatıraların Dostlar sormayın bana adını Artık söyleyemem ki Uçtu gitti avuçlarımızdan o bir melekti Zaten meleklerin başka adı olmaz ki Seninle ne kadar birlikte olduk ki Masallardaki bir varmış bir yokmuş gibi Güzel uykular Allah'tan Sana canım yeğenim Hep gönlümüzdesin hep karşımızda Artık sadece hatıra bıraktığın resimlerinleyiz Şimdi öyle bir derin yara ki hicranın Sormasınlar kimseye anlatamam Nasıl iyileşir nasıl geçer nereden bileyim Bu yangın nasıl söner ne diyeyim Söyleyin dostlar hangi hekimlere gideyim |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() emeğine sağlık kardeşim...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Doğmadan sergide | Author41 | Magazin Haberleri | 0 | 07-09-2009 12:54 PM |
Sabahları gün doğmadan uyanır | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-14-2008 06:52 PM |
Sen doğmadan kararmıştı dünya ! | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 03:30 PM |
Gün Doğmadan Uyandım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-30-2008 12:38 AM |
GÜn DoĞmadan Çok Şey DoĞar | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-13-2006 01:37 PM |