![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Diyetisyenimiz Nil Şahin Gürhan sizlerden gelen soruları yanıtlamayı sürdürüyor... Boyum 1.61, kilom 65. Bir türlü kilo veremiyorum. Rejim yaptım, 60 kiloya düştüm ama sonra tekrar kilo aldım. Yoğun bir iş tempom olduğu için spor yapamıyorum. Ne önerirsiniz? Teşekkür ederim. Hayatın yoğun akışı içerisinde yaşamımızın elzem gereksinimi olan beslenmeye gerekli zamanı ve özeni göstermek zorundasınız. Verimli, üretken, sağlıklı ve uzun bir hayat için düzenli belenme ve spor şart. Ekolay.net/kadın’daki kişiye özel diyet programından kişisel bilgilerinizi girerek ideal kilonuzu, durumunuzu öğrenin ve kendinize özel bir diyet programı alın ve uygulamaya çalışın. Her hafta yeni bilgilerinizi girerek listenizi yenileyin. Porsiyon listelerini almayı unutmayın. Düzenli spor yapın imkanınız yoksa bol bol yürüyüş yapın. Basen ve selülit diyeti verir misiniz? Bu ve benzeri adlar adı altında diyet olmaz. Sadece yeterli, dengeli ve sağlıklı beslenme olur. Selülit oluşumunu spor ve dengeli beslenme ve bol su tüketimi ile en az düzeye indirebilirsiniz. Sık sık kilo alıp vermek, dengesiz beslenmek, yetersiz su tüketmek, hareketsiz yaşam tarzı selüliti artırır. Fazla kilolarınızı verin ideal kilonuzu koruyun. Kahve, kola, çay ve diyet (light) yiyeceklerden uzak durun, bunlar selüliti arttırır. Her insanın anatomik yapından dolayı yağ hücreleri farklı bölgelerindedir. Bölgesel probleminiz olması vücudunuzdaki yağ oranının olması gerekenden fazla olduğunu, kas oranının düşük olduğunu gösterir. Sizin de yapısal olarak basen bölgenizde yağ hücreleriniz sayı olarak yoğun olduğu için kilo alınca o bölgeden alıyorsunuz. Bu durumu düzeltmek için en iyi yöntem yeterli ve dengeli beslenmek, düzenli spor yapmak ve bol su içmektir. Böylece vücudunuzdaki kas oranını yükseltir, yağ oranını düşürür, sıvı miktarını dengeleyebilirsiniz. Ayrıca iyi bir diyet programını uyguladığınızda kilo kaybı nerede fazlalık yani yağ birikimi varsa oradan verirsiniz. Ekolay.net/kadın’daki kişiye özel diyet programından kişisel bilgilerinizi girerek ideal kilonuzu, durumunuzu öğrenin ve kendinize özel bir diyet programı alın ve uygulamaya çalışın. Her hafta yeni bilgilerinizi girerek listenizi yenileyin. Porsiyon listelerini almayı unutmayın. Düzenli spor yapın imkanınız, yoksa bol bol yürüyüş yapın.
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2457
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() haber için saol
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
'Başınızı dik tutun' | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-26-2008 10:11 PM |
Tutun ellerimi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 06:26 PM |
ideal kilonuzu kalorinizi vb. şeyleri ölçün | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-18-2007 02:22 PM |
İdeal Kilonuzu bulunuz | Dağıstanlı | Eskiler (Arşiv) | 4 | 07-19-2006 02:00 AM |
kilo ölçer......!(ideal kilonuzu hesaplar) | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 5 | 03-23-2006 07:40 PM |