![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3165
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beko Basketbol Ligi’nin yenilgisiz lideri Türk Telekom, Eurocup G Grubu’ndaki son maçında Rusya’nın Ural Great takımı ile deplasmanda karşılaşacak.
Türk Telekom Kulübü’nün Basketbol Şube Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Basın Sözcüsü Ersin Eroğlu, Avrupa’da, ligde ve Tadım Türkiye Kupası’nda başarıdan başarıya koşacaklarını söyledi. CSKA Sofya galibiyetinin ardından Beko Basketbol Ligi’nin onuncu haftasında da deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni mağlup ederek onuncu galibiyetini alan Türk Telekom 12 Aralık Salı günü Rusya’da oynayacağı maç için bugün Rusya’ya gidecek. İki kulvardaki bu zorlu mücadelesinde üst üste deplasman maçları oynayan ve başarılı sonuçlara imza atan Ankara temsilcisine kulüp yöneticileri de bir jestle karşılık verdi ve Rusya seyahati için özel uçak kiraladı. Eurocup G Grubu’nda CSKA Sofya ile oynadığı maç sonrasında sis yüzünden kapalı olan Sofya Havaalanı'nda mahsur kalan ve İstanbul'a otobüsle dönüp, direk olarak Adana'ya uçan, oradan da Mersin'e geçen Türk Telekom, uzun ve yorucu geçen bu yolculuğa rağmen Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni de mağlup edip yenilmezliğini sürdürdü. Türk Telekom yönetimi alınan başarılı sonuçlar sonrasında oyuncularını ödüllendirmek ve bu zorlu tempoda daha fazla yıpranmalarını engellenmek amacıyla Rusya seyahati için özel uçak kiraladı. Ankara temsilcisinin Basketbol Şube Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Basın Sözcüsü Ersin Eroğlu, “Özel uçak tutarak sporcularımızın biraz daha rahat etmelerini ve dinlenmelerini sağlamaya çalıştık. Onların sahadaki büyük gayretlerine Türk Telekom Aş ve kulüp yönetim kurulu olarak, bizlerde bu şekilde destek olmayı düşündük. Dört gün sürecek zorlu ve uzun yolculuğu bu şekilde iki güne indirdik. Lig ve Avrupa maratonunda sporcular, antrenörler, idareciler herkes üstüne düşen vazifeyi yapıyor. Takımdaki uyum ve arkadaşlık üst düzeyde. Herkes birbirine inanıyor ve güveniyor. Basarının peşinden çok büyük bir arzu ile koşuyoruz” dedi. Özelleştirmenin ardından spora büyük önem veren şirket yönetiminin desteğiyle daha büyük başarılara imza atacaklarını iddia eden Ersin Eroğlu, “Ural Great’i de evinde mağlup ederek gruptan lider olarak çıkacağımıza inanıyorum. Ankaralıların desteğiyle göreceksiniz Avrupa’da, ligde ve Tadım Türkiye Kupası’nda başarıdan başarıya koşacağız. Türk Telekom, Ankara’nın gururu olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sakarya’da 16-24 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Türk Telekom Uluslararası Yı | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 10:27 PM |
Hızlı internet erişimi ADSL’de altyapı yatırımlarını artıran Türk Telekom (TT), mevcu | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-08-2007 02:26 PM |
Türk Telekom’dan transfer atağı | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-21-2007 10:53 AM |
NBA Yönetiminden Zaza Pachulia’ya Ceza | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 03:58 PM |
Türk Telekom’dan ‘Çevirmeli’ İndirimi | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-20-2006 05:54 PM |