![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3166
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yıldırım, harekete geçti. Önce Alex’in kafasındaki sorular bitirildi. Sonrasında taraftarların Samandıra çıkarmasına izin verdi.
08.03.2007 Sivas maçı milat oldu! Sezonun ikinci yarısı, Fenerbahçe adına kâbus gibi başladı. İlk 6 haftada sadece 2 galibiyet alabilen Sarı-Lacivertliler, bu periyodu tam 10 puan kayıpla tamamladı. Kadıköy'deki Sivasspor beraberliği ise bardağı taşıran son damlaydı. Uzun süredir için için kaynayan tribünler, o gecenin bitiminde patladı. Hedefte Arthur Zico, futbolcular ve en nihayetinde de yönetim vardı. İşte bu gelişmeleri dikkatle takip eden Başkan Aziz Yıldırım, sonunda duruma el koydu. ‘Kontrat sorun olmaz’ İlk operasyon, bu sezon büyük hayal kırıklığı yaratan Alex de Souza'ya yapıldı. Apar topar İstanbul'a davet edilen menaceri Juan Figer, Yıldırım ve Mahmut Uslu ile masaya oturdu. Zirvenin bitiminde Figer'in ağzından Fenerliler'e müjdeli haber verildi: "Fenerbahçe'nin 100. yılını kutlamak ve hedefi olan şampiyonluğa katkı sağlamak için buradayım. Alex'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, ancak yeni kontrat problem olmayacaktır. Çünkü o burada çok mutlu." ‘Hep destek tam destek’ Alex konusunda dev bir adım atan Yıldırım'ın sonraki hamlesinde '12. adam' vardı. Bir süredir Başkan'la arasında gerilim yaşandığı bilinen Genç Fenerbahçeliler'in Samandıra'da idmanı izleme isteğine 'resmen' olumlu yanıt verildi. Çok sayıdaki GFB'li, kaleci Volkan ile barıştı ve takıma şöyle seslendi: "Sonuç ne olursa olsun, 100. yılımızdaki her maçta aynı sloganla hareket edeceğiz: Hep destek, tam destek. Sizleri yıpratmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz." Volkan rahatladı Volkan, "O hareket nedeniyle çok üzüldüm. Emin olun ki, ben hepinizden çok Fenerbahçeli’yim. Şimdi çok rahatladım" ifadelerini kullanırken, son maçta istifaya davet edilen Zico, "Sahada futbolcular, tribünde taraftarlar ter döküyor. Onların buluşması gerek" diyerek geri planda kaldı. Başkan Aziz Yıldırım akşam da atv'de yayınlanan Santra programına katılarak çeşitli konularda açıklama yaptı. Oldukça gergin geçen programda Yıldırım şunları söyledi: ‘Parayla işi yok’ “Alex hakkında pek çok şey yazılıp, çizildi. Ancak şunu açık ve net söylüyorum. Alex'in menaceri Figer ile bugün dahi para konuşmadık. Biz kendi düşüncelerimizi anlattık ve kalması konusunda mutabakat sağladık. Bizim ondan, onun da bizden istekleri var. Menaceri yarın Madrid'e gidecek pazartesi geri gelecek, sonra noktayı koyacağız. Alex'in 2,5 yıllık hizmetlerini yok sayamayız. Onun parayla işi yok. Alex ya Fener'de oynar ya da ülkesine gider..." ‘Fanatik yazdı’ “Figer bize Lugano ve Edu'dan memnun değilseniz onlara takım bulayım. Hatta Lugano'yu aldığınız fiyatın iki katına satayım dedi. Ama biz istemedik. Daum ayrıldıktan sonra Scolari, Capello ve Zico ile görüştüm. Zico da karar kıldık. Zaten Daum'u da biz göndermedik, kendisi ayrıldı. O zaman Fanatik Gazetesi'ndeki röportajında ayrılmak istediğinin sinyallerini vermişti..." Yıldırım, Beschastnykh'in transferi nedeniyle ihraç edilen Sadettin Saran ile de canlı yayında sert biçimde tartıştı. Saran ile kapıştı Programa telefonla katılan Saran'ın, "Rus ekibinden para alıp almadığım konusunda net bir şey söylemediğin için beni zan altında bırakıyorsun. Fenerbahçe Başkanı bu konuda çıkıp adam gibi açıklama yapmalı. Tüm gelişmelerden kulübün bilgisi vardı" dedi. Yıldırım ise, "Herkes kimin adam olup olmadığını iyi bilir. Evraktaki imza gerçek mi, sahte mi. Disiplin Kurulu’ndaki üyeleri işten attırmakla tehdit ettin" diye karşılık verdi. Yusuf DURSUN
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lg- Temel Reis | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-05-2008 03:24 AM |
Aldırma Reis | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 06:08 PM |
Reis 2 | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 10:52 AM |
Reis 1 | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 10:52 AM |
Tek reis var: Canaydın | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2007 05:53 PM |