![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2999
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() “Ocean’s” çetesi Darfur için elele verdi!
Aralarında George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon ve Don Cheadle'ın bulunduğu “Ocean’s Thirteen” ekibi, Darfur için oluşturulan “Not On Our Watch” adlı fon için elele verdi. “Ocean’s” serisinin üçüncü halkası için yeniden bir araya gelen George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon ve Don Cheadle ile yapımcı Jerry Weintraub, filmin promosyon çalışmalarının gelirini Darfur için oluşturulan fona aktaracak. Sudan’daki Darfur bölgesi için oluşturulan fona yardımcı olmak için güç birliği yapan ekip, Weintraub başkanlığında çalışmalar yapacak. Yapımcı Weintraub, 22 Mayısta Cannes’da filmin dünya prömiyerinden 2 gün önce yeni organizasyon için bir parti verecek. Weintraub ile oyuncular, Haziran ayının başlarında da Las Vegas ve Chicago’daki prömiyerlerde buluşacak ve bu organizasyonların geliri de fona bağışlanacak. Filmin Kuzey Amerika prömiyeri 5 Haziranda Los Angeles’ta gerçekleştirilecek. Aynı gün içerisinde, Weintraub, Clooney, Pitt ve Damon’ın, Grauman’s Chinese Theater’ın girişine el ve ayak izleri çıkarılacak. Warner Bros. şirketi yetkilileri, Weintraub’un burada el ve ayak izi yer alan ilk yapımcı olacağını kaydetti. Ünlü yıldızlar, 6 Haziranda da diğer başrol oyuncuları Ellen Barkin, Al Pacino ve Andy Garcia ile birlikte Cinevegas Film Festivali’nin açılışına katılacak. Ekip, Las Vegas’ın ardından Chicago’ya geçerek 7 Haziranda Vanity Fair tarafından gerçekleştirilecek yardım etkinliğine katılacak. “Not on Our Watch” adlı organizasyon, Darfur bölgesindeki halka yardım etmeyi amaçlıyor.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
“İzekleme” ile “adıllama” etkileşimi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-28-2008 05:49 PM |
“Ben seni unutmak için sevmedim..” | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-17-2008 10:54 AM |
CHP’li Arat’a “İntihalle Prof. oldu” suçlaması | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-22-2008 03:24 PM |
07/07/07 - AB’nin 50’nci yılına “İstiklal Marşlı” kutlama | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-07-2007 10:27 AM |
A.Oğuz: “Ankara’ya sürpriz için gidiyoruz” | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-16-2006 06:41 PM |