![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 29 Times in 24 Posts
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1765
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anadolu Eğitim Öğretim ve Bilim Hizmetleri Sendikası, Bakan Çelik'i İstifaya Çağırdı
Anadolu Eğitim Öğretim ve Bilim Hizmetleri Sendikası, OKS'de yaşanan 'diploma notunun bilgisayara yanlış girilmesi' skandalı nedeniyle, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in vakit geçirmeden istifa etmesi gerektiğini bildirdi. Anadolu Eğitim Öğretim ve Bilim Hizmetleri Sendikası, OKS'de yaşanan 'diploma notunun bilgisayara yanlış girilmesi' skandalı nedeniyle, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in vakit geçirmeden istifa etmesi gerektiğini bildirdi. Öğretim ve Bilim Hizmetleri Sendikası'ndan yapılan yazılı açıklamada, MEB'in, OKS'de öğrencilerin ilköğretim başarı puanlarını, sisteme yanlış girerek büyük bir skandala imza attıklarını öne sürüldü. Açıklamada, yüz binlerce öğrencinin geleceğini ilgilendiren OKS'de ciddi bir hatanın yapılmasının kabul edilemez olduğu vurgulandı. (Cihan Haber Ajansı) 4 dakika önce.. [913842]
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hükümeti istifaya çağırdı | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-24-2008 07:19 PM |
ÜAK, YÖK Başkanı'nı istifaya davet etti | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-28-2008 05:45 PM |
Türk Telekom ile Haber-İş Sendikası Arasında Uzlaşma Sağlanamadı 16 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 04:22 AM |
Atatürk bilim ve eğitim dili hakkında ne demişti... | trecy | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-28-2006 04:25 AM |
Osmanlıda Eğitim Öğretim Bilim... | Misyoner | Eskiler (Arşiv) | 19 | 10-04-2005 02:54 AM |