![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yine sensiz,yine umut dolu bir bahar akşamı
Bu canda tükenmeyen sevda seni sayıklamakta Akşam geceye doğru sessizce yol alırken Biraz hüzün biraz da heyecanla arkadaş oluyorum ona Yine tek başıma,yine yalnız Her geçen dakikada biraz daha büyüyor içimdeki o duygu Ama az kaldı biliyorum,hissediyorum Ve başlıyorum;dakikaları,saniyeleri saymaya Yine hayal ediyorum beni sevdiğini söyleyeceğin günü Sonra düşünüyorum beni niye sevmedin diye Düşünüyorum, nerede hata yaptım, eksik veya yanlış neydi Ve anlıyorum yaptığım yanlışları İmkansızdı benim için Karşına geçip seninle konuşmak Ama hep araya birilerini koydum Ablanla olanlar, belki yaş farkı veya ailen Söylemeye dilim varmıyor ama olmadı işte Sevmedin,sevemedin beni Ama ben seviyorum seni,ilk günkü gibi o heyecanla Ve aynı aşkla Sana,onlara ve bazılarına inat Birini bir daha sevecek olsam o yine sen olursun Dün ve bugün olup, yarın da olacağı gibi Yine böyle dalmışken vakit geliyor Saat tam on iki Nisanın yirmi üçüne giriyoruz 23 Nisan 92, 23 Nisan 2007 Artık senin doğum günün veya bizim ya da sizin Son kalan,hiçbir şeye değişemeyeceğim kolamı yudumluyorum Evinize doğru bakıp, sonsuzluğa uzanırken Ve yine hayal ediyorum Kırk yıl sonrakini beraber ve sevdiklerimizle kutladığımızı Yine boş, yine boş Hiç dolmadı bu umutlar,hayaller Aslında doldu, ama uyanınca … Şimdi ne yapıyorsundur,aklından neler geçiyordur Arayıp seni kutlamak isterdim Ve gelip hediyeni vermek Seni sevdiğimi söyleyip aynısını duymak Benim yolum uzun ve tek başımayım Günün ilk ışıklarını görünce yolculuk yine bitecek Sonra seni görebilme umuduyla ya dışarıda ya da penceredeyim Seni görünce hüzün, göremeyince ölüm Akşam olunca yol yine görünüyor Ben gidiyorum Kübra Gitmek zorunda olduğum için Yoluma devam etmeliyim Yine saçlarını bir gün okşama umuduyla Yine sevdiğini bir gün duyabilme umuduyla Ve yine bir gün bitecek bu yolun sonunda sen olma umuduyla Sana ilk kez iyi ki doğdun deme mutluluğuyla Umarım rüyanda birileri seni nasıl sevdiğimi sana anlatır…
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|